Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kolega chce kupić oto auto: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=219572300&scopeId=C&zipcode=86152&ambitCountry=DE&isSearchRequest=true&categories=SportsCar&zipcodeRadius=50&climatisation&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&adLimitation=ONLY_DEALER_ADS&minFirstRegistrationDate=2004-01-01&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=7%2C8%2C9%2C75%2C10%2C76%2C11%2C12%2C13%2C88%2C14%2C77%2C15%2C103%2C56%2C78%2C72&makeModelVariant1.modelGroupId=21&pageNumber=1

Mam pytanie odnośnie pojemności i mocy auta, pisze ze to 325i 218PS automat, ale pisze też ze pojemność 2996cm3, czy to jest amerykaniec czy europa? Wiem że są takie silniki 3.0 z taką mocą no i zegary europejskie ale chce coś więcej od was usłyszeć od kogoś kto sie zna :)

Opublikowano
Europa, dosyc "znorane" jak na 142tys km. Sprzedajacy ma tureckie nazwisko, mialem juz do czynienia ze sprzedawca tego pochodzenia jak szukalem swojego obecnego auta, nigdy wiecej. Radze stosowac zasade ograniczonego zaufania (wypowiadam sie w swoim imieniu, moze jestem wyjatkiem).
Opublikowano
No faktycznie jak dobrze sie idize przyjrzeć to siedzenia kierowcy i pasażera troche są wytarte na bokach i kiera tez troche... Ja mam w swojej e90 186tys i kiera jak nówka i siedzenia napewno w lepszym stanie. Chyba musze mu odradzić to auto
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A co znajomy widzi w tym aucie poza dość niską ceną?

Cały przód spasowany słabo do tego kilka odcieni lakieru jest na tym samochodzie. Tył zderzak m pakiet reszta seria a przebieg to bajka.

Szkoda zachodu jak już po zdjęcach samochód ma tyle wad i niejasności.

Opublikowano
No chyba ta cena go kusi i to że jest blisko, bo obecnie mieszkamy w de. Jak gadał z wł auta to mu pow ze drzwi kierowcy malowane były, a jak ja mu pow wlaśnie o tym zderzaku z przodu a z tyłu to mi pow: a ten na przód to sobie kupie :D ha chce jechać dziś to jeszcze raz oglądać i ewentualnie kupić ale widze ze musze mu odradzić to coś...
Opublikowano
A co znajomy widzi w tym aucie poza dość niską ceną?

Cały przód spasowany słabo do tego kilka odcieni lakieru jest na tym samochodzie. Tył zderzak m pakiet reszta seria a przebieg to bajka.

Szkoda zachodu jak już po zdjęcach samochód ma tyle wad i niejasności.

100 procent racji .

Całe auto to jakiś ulep , dlatego taka cena , za która i tak nikt normalny tego nie weźmie

Opublikowano
:D a jeszcze dodam ze auto pierw kosztowało 13.800 i spało do 11.800 w ciągu 2tyg :D to widocznie widać ze konkret ulep :D