Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie znalazłem tematu gdzie mógłbym napisać o moim problemie, tak więc założyłem nowy i już piszę o co chodzi, na moim miejscu postojowym są ciągle wilgotne plamy mimo, że nie padało ostatnio ani nic, pod innymi samochodami nie ma tak, pod wcześniejszym samochodem też tak nigdy nie miałem. Wyjadę na cały dzień, wrócę wieczorem i nadal jest wilgotna kostka brukowa. Zastanawiam się o co chodzi.. być może ktoś miał podobną sytuację?

Pozdrawiam i czekam na jakieś podpowiedzi ;)

Moje BMW E90 :) http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=293073

Sprzedam: -Komplet opon zimowych 205/55/16 - 150zł - do negocjacji!

-2 Opony letnie Dunlop Sport Maxx RT 245/40/17 - 400zł - do negocjacji!

Opublikowano

Ja tu nie widzę nic niepokojącego, czasem jest taka pogoda, że po prostu skrapla się para pod autem i później jest pod nim mokro.

Na wszelki wypadek sprawdź ilość płynu chłodniczego i do spryskiwaczy - czy przypadkiem nie ubywa.

BMW E36 1991 Limuzyna 325i 2005↔2007

BMW E46 2002 Touring 320d Lift 2007↔2010

BMW E91 2006 330d 2010↔2018

BMW E81 2007 118d 2015→

BMW F31 2014 325d 2018→

icon1.png

F31-C-HRj_qqhnpsx.jpg

Opublikowano
Też bym nie widział gdyby nie fakt, że to utrzymuje się od środy i nie znika, dodatkowo jestem jedynym na całym parkingu kto ma coś takiego :D no i jak już wspomniałem nigdy wcześniej coś takiego nie miało miejsca :) ale sprawdzę dla pewności:)

Moje BMW E90 :) http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=293073

Sprzedam: -Komplet opon zimowych 205/55/16 - 150zł - do negocjacji!

-2 Opony letnie Dunlop Sport Maxx RT 245/40/17 - 400zł - do negocjacji!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeżeli wyjechałeś na cały dzień i plama nie zniknęła to ja się zastanawiam czy to na pewno jest woda albo czy po prostu nie jest ten kawałek parkingu od strony południowej czymś zasłonięty przed słońcem.
3A0jS9b.png