Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
330i z tego roku i z silnikiem N53 ma moc 272KM. 258KM miał N52 montowany w e90/91 przd liftem.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ten człowiek dobrze wie co sprzedaje. Widać to po braku modelu w nagłówku ogłoszenia. Typowy zabieg. Wszystkie modele z niższą mocą są słabo w Polsce sprzedawalne. W końcu to kraj mistrzów prostej. :) Ten sam problem mają właściciele E90 i F30 318d, 3 litrowych 525d itd itd.
Opublikowano
Co prawda to prawda sprzedawałem 320 r6 w fajnej opcji,zero szans na sprzedanie,no może gdyby jeszcze kupujący na oględziny nie zabierał fachowca debila,a tak to klops,u mnie auto było nie zarejestrowane i stało kilka miesięcy i świecił sie abs co ten szpec nie wymyślał chyba w bugatti tyle pompa nie kosztuje co do tej starej bmw,po jakimś czasie z braku klientów ją zarejestrowałem i po przekroczeniu 20km/h abs zgasł i działał do końca jak ją miałem,auto wziął kolega i lata,a ile sie ten szpec nagadał o vanosie ,to chyba następna rzecz ,która kosztuje ze 2 miliony złotych w naprawie,auto oczywiście chodziło perfekcyjnie,ale z braku tablic nie pozwoliłem na jazde próbną :mad2: