Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam w samochodzie takie radio z GPS dołożonym na kokpicie

http://zapodaj.net/78c95b4e2126a.jpg.html

co do grania.. gra fajnie ale po dłuższym słuchaniu około 2h zaczyna przycinać na płytach CD i bardzo gorące jest.Na radiu nigdy prawie się to nie zdarza,lecz słuchając radia nie razy zdarzy się,że gra a nie reaguje.. dopiero od nowa trzeba uruchomić..

chciałbym to radio zmienić na takie:

http://zapodaj.net/be0fdbb4933d8.jpg.html

takie według VIN było u mnie od początku,lecz ktoś założył beckera nie wiem po co

pytanie tylko takie.. które z nich lepiej zagra?? bo wyglądać no to pozycja nr 2 ładniejsze

ponoć Beckery mają dobre końcówki mocy..

aha i jeśli mam kierownicę multi.. to zmiana na tego bussinesa CD wiążę się tylko z wymianą radia i tyle? czy trzeba coś kombinować by z kiery działało?

Opublikowano

hmm znalazłem Alpine Bussiness tylko,że jest ich ze 3 sztuki na allegro i wszystko 2001 r..

natomiast Bussines zwykły z RDS trafiają się i 2004r

Opublikowano

Możesz kupić nawet z obsługą mp3, jeśli chcesz ale i tak będziesz bawiły się w płyty, jak nie ogarniesz aux.

Ile chcesz wgl wydać?

Opublikowano

znaczy ja słucham w większości radia.. a jeżeli już to na płycie mam maks 15 do 20piosenek

bardziej mi tak,zależy na zmianie radia bo tamto ładniej się komponuje... tylko,żeby nie okazało się,że bussines CD względem mojego Beckera o wiele gorzej zagra

tutaj akurat gra to tak jak trzeba jak dla mnie wystarczy

Opublikowano

Są różne wersje bussines, grają słabo , ale najlepiej gra alpina. Wiem bo sam mam.

Beckera pewnie masz bo jest bardziej funkcjonalny, ale nie wiem jak z jakością.

Musisz sam posłuchać i porównać. Zamów podłącz i sprawdź, a jak sie nie podoba to odsyłaj.

Masz na to 14 dni - gwarancja allegro.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zamów podłącz i sprawdź, a jak sie nie podoba to odsyłaj.

Masz na to 14 dni - gwarancja allegro.

Rękojmia przy kupnie używanej rzeczy przez Internet dotyczy sprzedaży konsumentowi rzeczy przez przedsiębiorcę. Inaczej kupując od osoby prywatnej nie możesz oddać no. radia.