Skocz do zawartości

blokujace sie przednie kolo a kontrolka ABS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiedzialem jak nazwac temat

ruszajac autem jest wrazenie tj blokujacego przedniego prawego kola przy przyspieszaniu

po jakims zapala sie komunikat DSC inactive i kontrolki ABS, DSC oraz ( ! ) wtedy auto jezdzi poprawnie

czy to padnieta pompa ABS??

ktos mial podobny przypadek??

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mnie to juz denerwowac zaczyna....Problemy elektroniczne nigdy nie zostana rozwiazane bez diagnostyki komputerowej...Panowie, opamietajcie sie. :shock:
Opublikowano
Ale po co robić diagnostykę skoro jest forum i tutaj doradzą darmowo.....taka opinie ostatnio usłyszałem :):)Sorry za offtop.....
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Mnie to juz denerwowac zaczyna....Problemy elektroniczne nigdy nie zostana rozwiazane bez diagnostyki komputerowej...Panowie, opamietajcie sie. :shock:

duzo pomagasz....

Opublikowano
To Ty się nie stosujesz kolego do dobrej rady i dlatego Twój problem nadal istnieje.5 minut diagnostyki i wszystko wiesz
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Kup kabel , zainstaluj DIS'a , INPE odczytaj błedy, inaczej to wrozenie z fusów.

Miałem podobny objaw i juz wrózyli wymiane , regeneracje pompy ABS.

Pomogło wyksaowanie błedów:)