Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Panowie, wszystko fajnie, mogli deskę wyjąć z okazji dzwona, ale po kiego grzyba urywać klamkę, a do tego jeszcze wybebeszać w środku wszystko, łącznie z centralnym tunelem, podłokietnikiem, boczkami drzwi, osłonami słupków, fotelami, itd.??!

No i zderzak tylny, tak jak i przedni, pomalowany został sprejem!! Nawet światełka odblaskowe są zamalowane! To jakiś przeszczep totalny jest... :duh:

"Zabrali" mu cały m-pakiet, włącznie z shadowline.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Aż w takie bajki to nie wierz. ;)
To nie są opowieści dziwnych treści ale powiedzmy że byłem "świadkiem". Np. zanim auto zostanie sprzedane to ma 1-2 stłuczki w DE.
Opublikowano
"Zabrali" mu cały m-pakiet, włącznie z shadowline.

No tak...

W sumie to progów też nie ma...

A potem się dziwić, że na alledrogo można znaleźć "oryginalny M-pakiet" pod kolor nadwozia :norty:

I oczywiście wszystkie inne potrzebne części.

Opublikowano

Witam wszystkich, po szczegółowych oględzinach auta nie jest tak tragicznie a tak naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Auto co prawda było po lekkich naprawach lakierniczych natomiast sprzedający tego nie ukrywa ( dwie udokumentowane naprawy). Po długich oględzinach autka również nie można stwierdzić żadnych wad a na pewno wypadkowości, podłużnice itp. :cool2:

Naprawa przedniego zderzaka profesjonalnie wykonana idealnie spasowane, udokumentowane przeglądy i podstawowe wymiany. Co do przeszłości auta, sprzedający wydaje się bardzo uczciwy i to nie on je sprowadzał tylko poprzedni właściciel ale za bardzo małe pieniądze ponieważ auto zostało sprowadzone jako zdekompletowane ale tylko w papierach w celu uniknięcia wysokich opłat itp. Do kraju zostało przywiezione w całości bez potrzeby wcześniejszych rozbiórek itp. z tond te zdjęcia. Sprzedający oznajmił że kupił to autko bardzo okazyjnie. Podsumowując: autko godne polecenia i zastanawiam się nad jego zakupem, bo to co widziałem u poprzednich sprzedających to dopiero masakra, pozdrawiam

Opublikowano

Nie wiem co go bardziej zauroczyło: auto czy sprzedający :mrgreen:

Jeśli auto Ci się tak podoba to je bierz.

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

Opublikowano

Ja myślę, że na ten wóz trzeba by ogłosić przetarg i urządzić licytację w jakimś sensownym miejscu typu Spodek albo Atlas Arena. Koniecznie też dać znać do Sotheby's oraz Christie. O prawa z transmisji tej aukcji stulecia (LIVE!) będą się bić Sony, CBS i NBC, a Steven Spielberg już chce kupić prawa do ekranizacji tej niezwykłej historii.

BMW podobno rozważa przywrócenie krótkiej, kolekcjonerskiej serii E60 'White Edition', zaś jego główny konkurent - Mercedes - wypuszcza nową klasę E (W213) w wersji całkowicie pozbawionej wykończenia wnętrza, z następującymi wersjami wyposażenia: pufy, materac dmuchany, karimata oraz turecki dywan (exclusive). Kierownica niepotrzebna, bo testy autopilota zakończyły się wreszcie pomyślnie. Czekamy na info, co zrobi Audi, na razie tylko można zamówić opcję zderzaków malowanych sprejem przez klienta we własnym zakresie.

Opublikowano
Witam wszystkich, po szczegółowych oględzinach auta nie jest tak tragicznie a tak naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Auto co prawda było po lekkich naprawach lakierniczych natomiast sprzedający tego nie ukrywa ( dwie udokumentowane naprawy). Po długich oględzinach autka również nie można stwierdzić żadnych wad a na pewno wypadkowości, podłużnice itp. :cool2:

Naprawa przedniego zderzaka profesjonalnie wykonana idealnie spasowane, udokumentowane przeglądy i podstawowe wymiany. Co do przeszłości auta, sprzedający wydaje się bardzo uczciwy i to nie on je sprowadzał tylko poprzedni właściciel ale za bardzo małe pieniądze ponieważ auto zostało sprowadzone jako zdekompletowane ale tylko w papierach w celu uniknięcia wysokich opłat itp. Do kraju zostało przywiezione w całości bez potrzeby wcześniejszych rozbiórek itp. z tond te zdjęcia. Sprzedający oznajmił że kupił to autko bardzo okazyjnie. Podsumowując: autko godne polecenia i zastanawiam się nad jego zakupem, bo to co widziałem u poprzednich sprzedających to dopiero masakra, pozdrawiam

:norty: :norty: :norty: :duh: :duh: :duh: :duh: :mad2:

Nie wiem czy kupno szrota można nazwać zakupem okazjonalnym...

Skoro takie super to trzeba było kupić :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Po długich oględzinach autka również nie można stwierdzić żadnych wad a na pewno wypadkowości,
Żartujesz?? Czy jesteś sprzedawcą tego auta?
Opublikowano
Do tego cudownego opisu jeszcze brakuje zeby napisal ze zona wlasciciela obsluzyla go lod stolem ale jednak auta nie kupil ale poleca gorąco i sie zastanawia bo juz wiele chłamu w zyciu widzial a to jest PEREŁKA :cool2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeszcze się zastanawiasz??? Oczywiście, że jest to właściciel auta.

Sorry, ale nie zauważyłem że wątek toczy się na kolejnej stronie. Too much....

Opublikowano
Panowie, całkowity brak profesjonalizmu z waszej strony, a odzywki na poziomie podstawówki, jest już późna pora i wracamy w czwórkę z piękną BMW F10 jestem zadowolony z zakupu, chciałem podziękować wszystkim wypowiadającym się amatorom za ubaw jaki mamy w aucie z powodu waszych reakcji, to tylko świadczy o poziomie tego forum, pozdrowienia od Krycha, Benia i Mobila "DZIECINADA"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
...., jest już późna pora i wracamy w czwórkę z piękną BMW F10 jestem zadowolony z zakupu,...

Była jakaś promocja na resoraki na Shell-u? :mrgreen: