Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Pewnie zadam dla większości użytkowników BMW czy wgl aut głupie pytanie, lecz mam wieelki problem. Mój chłopak jeździ BMW e46. Jako, że zaraz po samochodzie jestem jego ukochaną nr 2 chcę w te walentynki dopieścić nie tylko jego samego ale także jego auto. Zamierzam kupić gałkę zmiany biegów, gdyż jego aktualna jest już troszkę zdarta. Przechodząc do sena planuję zakup tej o nr 25117896031. Zatem czy jeżeli posiada aktualnie tą dłuższą 25117503231 to czy muszę kupić coś jeszcze oprócz tej gałki? I czy aktualny mieszek musi zostać wymieniony także jeżeli zmienia się gałkę? :search: :search: :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nic nie trzeba zmieniać, pasuje p&p.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
kobieta piszaca sama na forum z prosba o pomoc w sprawie prezentu dla chlopaka i sama podajaca numer czesci :shock: nie jedna osoba sama nie potrafi poszukac numeru czesci :cool2: ze swieca takich kobiet szukac :8) szkoda ze ja ciagle slysze ze wszystko w auto pakuje :(
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Złą kobietę masz. Moja też podobne prezenty mi robi :D No i najważniejsze, że nie marudzi jak kasę pakuje w auto, nawet na drogie pierdoły, które nic nie wnoszą :D
Opublikowano
Nie powiedzialem ze prezentow zwiazanych z autem mi nie robi :p ale czesto slysze ze "wszystko w auto idzie " :d
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja na szczęście tego nie słyszę :D wszyscy wiedzą, że jak prezent dla mnie, to dla mojej drugiej miłości AUTA. Wczesniej lizałem Volvo, teraz BMW.
Opublikowano
Nie, bo co tydzień jest inna, a mycie auta w takim odstępie czasu nie wpłynie zbyt korzystnie na lakier mojego auta. :mrgreen: