Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,jadąc dziś kupiłem sobie szejka w MC i nic w tym dziwnego poza tym że nie miałem gdzie wsadzić kubka.Dlaczego nie mam uchwytów na kubki w swojej e60?W Waszych również nie ma?Była to opcja dodatkowa?

Wysłane z Nexusa 6

Opublikowano
Tak. Była to opcja dodatkowa. Ja chcesz sobie zamontować uchwyty na kubki to albo zmieniasz całą deskę na taką z miejscami na kubki albo montujesz sobie samodzielnie zestaw doposażeniowy z innego modelu... Poszukaj na forum, było o tym wiele razy pisane...
Opublikowano
Zawsze pozostaje ci jeszcze uchwyt w tylnym podłokietniku, tylko jest to mało wygodne w 5. :mrgreen: W trójce dawało radę ale auto było mniejsze. Swoją drogą brak uchwytów na kubki w klasie premium to jakaś paranoja...
Opublikowano

Do chwili obecnej bawi mnie trochę to, że kupując nowe auto czy to BMW czy Audi jako podstawowe to dostajemy zwykłego golasa w stosunku do opcji dodatkowych. Choćby ksenony dopiero w polifcie w F10 są w standardzie a wcześniej były opcją w aucie za 200 tyś.

A co do uchwytów na kubki: były opcją dodatkową. Widziałem na forum jak ktoś doposażał chyba pasujący zestaw z serii 6. Pzdr !