Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://allegro.pl/bmw-520d-184km-navi-xenon-skora-serwis-vat-23-i5936633141.html

VIN WBAFW11040C709250

Type code FW11

Model 520D (EUR)

E-F-R series F10

Series 5

Type LIM

Steering LL

Doors 4

Engine N47T

Displacement 2.00

Power 135 (183 hp)

Drive HECK

Transmission MECH

Paint code 475 - BLACK SAPPHIRE METALLI

Upholstery code LCEZ - LEDER DAKOTA/ZIM

Prod.date 2011-06-16

S1CA SELECTION COP RELEVANT VEHICLES

S1CB ACEA / CO2 scope

S1CC Auto start/stop function

S1CD Brake Energy Regeneration

S2K1 BMW LA wheel, V spoke 236

S2PA Lockable wheel bolt

S4AT Interior trim finishers black high-gloss

S6AA BMW TeleServices

S6AB Control, Teleservices

S6FL USB/audio interface

S6VC STEUERUNG COMBOX

S8KA OELWARTUNGSINT. 30.000KM/24MONATE

S8S3 Automatic locking during starting

S8SC Telematics access request,country-spec.

S8SM Car ident. number visible from outside

S8TF Active pedestrian protection

S8TL TAGFAHRLICHT FRONT UND HECK AKTIV

S8TN TAGFAHRLICHT UEBER LICHTMENUE EINST

S8V1 HINWEISSCHILD NCAP ENGL/DEU/ITAL

S230 Extra package, EU-speciifc

S320 Deleted, model lettering

S423 Floor mats, velours

S441 Smoker package

S465 Through-loading system

S508 Park Distance Control (PDC)

S548 Kilometre speedo

S606 Navigation system Business

S644 Preparation f mobile phone w Bluetooth

S698 Area-Code 2 for DVD

S843 Power reduction

S868 Language version, Dutch

S886 Operating instructions, Dutch

== Decoded using http://www.decodervin.pl ==

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wiem już słyszałem wiele opinii że manuala będzie mi później ciężko odsprzedać ale ja wole jednak trochę że tak powiem "powajchowac":)
Opublikowano
Raport z autodna juz sprawdzałem ten za 35 zł i faktycznie tam wyszło że autko jest jednak z belgi a nie jak w ogłoszeniu z niemiec. Sprzedawca tłumaczy sie tym ze po prostu pomylilo mu sie przy pisaniu ogloszenia :)
Opublikowano
Mała navi,manual i do tego fotel pasażera strasznie wymęczony,kierowcy wcale nie lepszy.Na żywo pewnię będzie tylko gorzej

Mini Cooper S R53 '06 @220 KM

BMW E87 118d '06 @ 163 KM

Opublikowano
Czyli podsumowując warto w ogóle zawracać sobie tym ogłoszeniem głowę czy nie? Z raportu z "autodna" wynika że auto zostało kupione na jakiejś aukcji w listopadzie 2015 r. są tam również zdjęcia z tejże aukcji i stan się niczym nie różni od tego z ogłoszenia. Jedyne co to nie zgadza się to skąd auto zostało sprowadzone ale jak to tłumaczy sprzedawca pomylił się i z tablicami widocznie też hehe Sam nie wiem w jakim celu taka "pomyłka"
  • Moderatorzy
Opublikowano
Przejedź się manualem i 8AT to zapewniam że odechce Ci się wajchować.
Opublikowano
Sam nie wiem w jakim celu taka "pomyłka"

Może w takim celu, że auta z Niemiec uważane są za zadbane, natomiast Belgowie nie mają w zwyczaju dbać o swoje samochody. Dlatego bardziej wzrok bardziej przyciąga "auto z Niemiec".

Poza tym auto jest z roku 2011, jaki rok modelowy :?: - rok modelowy to ja oceniam na 2017 :norty:

Stołki wypierdziane strasznie jak na licznikowe 189k km,

Zamiast tablic założona jest jakaś dykta, która to niby ma być tablicą rejestracyjną w dodatku nie od tego samochodu.

Stała śpiewka o tym, że OC dopuszcza pojazd do ruchu,

Radom.... no comment

Cena jak na auto po opłatach bardzo atrakcyjna - i tu powinna zapalić się pomarańczowa lampka. Cena przed opłatami wynosiła ok 67200zł (ok 15100EU). Jak rozumiem tym razem Belg zrobił polskiemu handlarzowi prezent świąteczny :?:

Opublikowano
Wszystko zależy jak była użytkowana przez poprzedniego właściciela. Zresztą padnie to naprawiasz i śmigasz następne 200kkm... Koszt jedynie troszkę większy niż wymiana sprzęgła i dwumasy....
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A jak jest z trwałością skrzyni automatycznej przy przebiegach ok 200000 tys. km. ? Bo różne opinie już słyszałem.

Myślę, że 200 milionów kilometrów to żadna skrzynia nie wytrzyma.

Zamiast bawić się w najtańsze F10 kup dobre E60.

Zaoszczędzisz nerwów sobie i sąsiadom...

Opublikowano
No właśnie jeżeli chodzi o cenę BMW F10 to bardzo dużo jest ofert do kwoty 80 tys. Auto które mnie interesuje zostało kupione na jakiejś aukcji więc może stąd ta cena. A czy może ktoś wie gdzie w Radomiu bądź w okolicach radomia mógłbym sprawdzić takie auto?
Opublikowano
w Radomiu jest masa ludzi, którzy twierdzą, że znają się lepiej niż w fabryce :) przytulą kasę i sprzedadzą bajkę :) sądzisz, że jak ktoś siedzi w interesie na tyle długo, żeby mieć w ofercie kilkanaście samochodów po 50 - 100 tys zł to nie ma na całym mieście zaprzyjaźnionych warsztatów, z którymi również się dzielą zarobkami? pomyślisz no ale renoma warsztatów no jak to? tak to, jak jedziesz z drugiego końca Polski to sądzisz, że takiemu sprawdzającemu specowi zależy na tym nie! bawi mnie, to sprawdzanie na stacjach diagnostycznych i w warsztatach, mechanik nic więcej Ci nie powie niż nie jesteś sam w stanie zobaczyć :) a sprawdzanie na stacjach itp. to tylko wydawanie kasy bez potrzeby :) a ze na tvn turbo miedzy innymi jako obowiązek przy zakupie auta używanego jest oblecenie kilku stacji tylko po co ? przyjeżdzasz, patrzysz 2 opcje trup albo wszystko gra, kupujesz tańszy ale modelowo lepszy ? coś jest na rzeczy, nie ma dobrego i taniego, jest tylko drogie i dobre albo tanie i ch....

Jest:e36 kupeta 2.5; e70 3.0 sd

Prawo jazdy & POLON.. BMW :D

Diagnostyka BMW od 1988r. do 2019r.. i rolowanie nadkoli // pisać PW

Opublikowano
Zdaje sobie sprawę że większość mechaników w radomiu ma w mniejszym bądź w większym stopniu powiązania z mechanikami. Sam przy kupnie poprzedniego auta byle swiadkiem jak sprzedawca probowal mnie namowic na wizyte u znajomego diagnosty a jak powiedzialem ze mam swojego wybranego w okolicy to sie wielce zdziwil i probowal mnie od tej wizyty odwiesc.
Opublikowano

Jadę jutro obejrzeć to auto i przy okazji parę innych i zobaczymy coz to za igla. Ale raczej do zadnego diagnosty jechal nie bede bo to raczej sensu nie ma.

Ogladalem ostatnio na youtubie taki film jak pewien gosc w bmw f10 wlaczyl jakies ukryte menu. Czy ktoś cos o tym slyszal? Czy tam można cos sprawdzić?

Opublikowano
w Radomiu jest masa ludzi, którzy twierdzą, że znają się lepiej niż w fabryce :) przytulą kasę i sprzedadzą bajkę :) sądzisz, że jak ktoś siedzi w interesie na tyle długo, żeby mieć w ofercie kilkanaście samochodów po 50 - 100 tys zł to nie ma na całym mieście zaprzyjaźnionych warsztatów, z którymi również się dzielą zarobkami? pomyślisz no ale renoma warsztatów no jak to? tak to, jak jedziesz z drugiego końca Polski to sądzisz, że takiemu sprawdzającemu specowi zależy na tym nie! bawi mnie, to sprawdzanie na stacjach diagnostycznych i w warsztatach, mechanik nic więcej Ci nie powie niż nie jesteś sam w stanie zobaczyć :) a sprawdzanie na stacjach itp. to tylko wydawanie kasy bez potrzeby :) a ze na tvn turbo miedzy innymi jako obowiązek przy zakupie auta używanego jest oblecenie kilku stacji tylko po co ? przyjeżdzasz, patrzysz 2 opcje trup albo wszystko gra, kupujesz tańszy ale modelowo lepszy ? coś jest na rzeczy, nie ma dobrego i taniego, jest tylko drogie i dobre albo tanie i ch....

jeszcze może być opcja drogo i ch..... bywają i takie wałki.

Strasznie zaniedbane te autko ja bym je odpuścił.

• Moderatorzy
Opublikowano

Ale ono nawet na zdjęciach nie wygląda dobrze ;)

W zasadzie wygląda na paździerza......

• Moderatorzy
Opublikowano

Tapicerka,kierownica..... a na zdjęciach zazwyczaj wygląda lepiej :)

Też mam F10 i wiem jak powinno wyglądać :8)

Poza tym kłamliwy opis z pochodzeniem,wyposażeniem np. powiedz mi gdzie są te xenony z opisu??