Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yo!

Mam nadzieje ze nie kupisz skatowanego trupa bo taki jestes napalony a reszta niech wkleja linki jakis trupów bo kolega napalony i kupi kazdego parcha najlepiej 1,6 :duh:

pozdro

Opublikowano
WITAM!

musze kupić autko najlepiej z krakowa i zagazowane do max 15000zł autko potrzebuje na już, od poniedziałku - wtorku. napiszcie mi jakieś namiaray jak macie kogoś kto chce coś takiego sprzedać lub podeślijcie mi jakieś linki. dzięki za pomoc

[email protected]

Nigdy nie kupuj samochodu 'na juz'. A jezeli naprawde chcesz kupic szybko, to przeszukaj internet i ogloszenia w gazetach, wybierz sobie 5 samochodow, ktore 'na oko' wygladaja na interesujace, w poniedzialek jedz do kazdego z nich i wybierz najlepszego. Oczywiscie nie zapomnij o sprawdzeniu stanu technicznego w warsztacie. Szczegolnie zwroc uwage na to, zeby samochod byl BEZWYPADKOWY - zmierz grubosc powloki lakierniczej, mozesz to zrobic nawet smiesznym przyrzadem z magnesem za 40 PLN.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
"napalony" nie jestem kolego "korzuch" tylko stare autko mi padło i musze coś kupić jak najszybciej bo do roboty nie bede jezdził autobusem. a takie teksty to możesz sobie oszczędzić, to że sam kupiłeś parcha to nie znaczy że każdy takiego kupi :P ale mimo wszystko dzieki za rady "Panfil - BMW Klub Polska" właśnie tak chciałem zrobić, ale niewiem czy lepiej kupić polskie czy zachodnie bmw. jeszcze tydzień temu znajomy miał do sprzedania 325 coupe 95r ful opcje za 8000zł ale wtedy jeszcze niewiedziałem że bede musiał zmienić auto :-/
Opublikowano
(...) jeszcze tydzień temu znajomy miał do sprzedania 325 coupe 95r ful opcje za 8000zł ale wtedy jeszcze niewiedziałem że bede musiał zmienić auto :-/

Pokaz to auto, to Tobie udowodnie ze nie mial " ful opcji " ... :twisted:

Pozdrow kolege :8) [/b]

pzdr,
Opublikowano (edytowane)
zdięć nie mam ale miał klimatronik, skóre, kompa elektryke i inne bajery a skóra była świeżo zrobiona na zamówienie Edytowane przez maly440
Opublikowano

moim slromnym zdaniem sadze iz full opcja to cos takiego ze wszystkie opcje sa wykupione..

a jak wszysy wiemy nie ma takiego auta zeby czegos nie brakowalo zawsze cos brakuje :D

wiec to auto napewno full opcja nie jest a raczej nie bylo :8)

moje modele
Opublikowano
moim slromnym zdaniem sadze iz full opcja to cos takiego ze wszystkie opcje sa wykupione..

a jak wszysy wiemy nie ma takiego auta zeby czegos nie brakowalo zawsze cos brakuje :D

wiec to auto napewno full opcja nie jest a raczej nie bylo :8)

Dokładnie. :cool2:

pzdr,
Opublikowano
325 coupe 95r ful opcje za 8000zł

hehe za 8 tys zl to kupisz padake albo na czesci

Był BMW E30 316i 09/90 inslandgruen

Był BMW E36 323i 10/95 arktissilber

Był BMW E36 320i 03/98 ascotgruen

Był BMW E39 525i 11/00 cosmoschwarz

Był BMW E46 320i 08/02 sapphireblack

Był BMW E61 530D 05/04 alpinweiss III

Był BMW E61 530D 02/08 spacegrau