Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

w następnym tygodniu lecę do tunezji, więc muszę dojecha do Warszawy swoim autem i chciałbym je zostawi na 7dni na parkingu strzeżonym w okolicy lotniska okęcie, mam więc prosbę do ludzi z Warszawy czy mogli byście wskazac jakiś parking (podac ulicę, jak znacie ceny i nr. telefonu też będę wdzięczny) z parkingu dojadę sobie taxi, więc nie musi to by parking przy samym lotnisku, ale też nie za daleko

Na internecie znalazłem parking Lotnisko na Al.Krakowskiej 24, 7dni-100zł -czy to dużo i czy daleko do lotniska?- trzeba brac taksówkę?

Opublikowano

Na internecie znalazłem parking Lotnisko na Al.Krakowskiej 24, 7dni-100zł -czy to dużo i czy daleko do lotniska?- trzeba brac taksówkę?

taksowka by sie przydala, bo to po drugiej stronie lotniska. 100 za 7 dni to jeszcze calkiem znosna cena, tyle mniej wiecej to kosztuje. "prawie tyle co karnet na miesiac na parkingu strzezonym na moim osiedlu :D no ale karnety zawsze byly znacznie tansze. a cena za dobe to srednio 10/15 pln

Opublikowano
Mój znajomy ma za 70 zł na szyszkowej parking 7 dni 70 zł i dojazd gratis. Jutro dam Ci tel na priwa bo nie mam przy sobie telefonu . Jak będziesz chciał to zadzwonisz .
Opublikowano
ul Radarowa rog 1-go sierpnia (ok 3 km od lotniska). biora 12 pln/dobę. telefon do wlasciciela 601-367-007

pozdrawiam

qba_m

• 5 lat później...
Opublikowano
też mnie czeka podobna sytuacja więc nie chcę zakładać nowego wątku tylko pozwólcie, że podepnę się tutaj, co nieco poszperałam w sieci i najbardziej mnie przekonuje, żeby wynająć miejsce na Park & Fly, dużo miejsc parkingowych, busy na lotnisko co 7 minut, nie jest zbyt drogo, ale chcę was zapytać o opinie może ktoś korzystał ze wspomnianego parkingu?
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
no może i to jest jakieś wyjście, żeby poszukać w google. Ale to jest też drobne ryzyko. Lepiej myślę, żeby jak wybierzemy już jakieś typy zapytać o opinie :)
Opublikowano
ja stawiam zawsze na okęciu... nigdy nic się nie zdarzyło , ale teraz jak się rozglądałem to faktycznie można znaleźć coś tańszego trochę dalej.
Kamil
Opublikowano
Wpisz parkingi Okęcie ul Szyszkowa 48. Poczytaj najpierw stronę. Prowadzi to mój znajomy, ale to nie jest reklama, bo ma ok. 1000 miejsc i w sezonie komplet.
Opublikowano

Szyszkowa 48

http://www.parkingiokecie.pl

Z czystym sumieniem mogę polecić. Zapewniają transport na i z lotniska, korzystam z tego parkingu kilkanaście razy rocznie

i nigdy nie było żadnych problemów.

Właściciel bardzo ludzki ... jak miałem 4 loty pod rząd dzień po dniu (każdy z dowozem i odbiorem z lotniska) to dał przyzwoity rabat, a nie skroił za każdy oddzielnie po 50 zł.

Ogólnie ceny mają znośne ... do tego po pierwszym razie dostaniesz rabat -10% na następny ... w tamtym roku było -15% ale zmniejszyli.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
a jednak zaryzykowałam i zostawiłam na tym parkingu przy Alei Krakowskiej co wcześniej dopytywałam i powiem wam, że się nie zawiodłam, a wszystko, czego się naczytałam na temat tego parkingu i obsługi okazało się prawdą ;) Jakby któryś z was miał jakieś pytania to służę ;)
  • 3 lata później...