Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam .. moja 3 jka Diezel 2.0 163 km przy malym nawet mrozie ma problem z odpalaniem..po wcisnieciu przycisku START kreci srednio 15 razy i dopiero wtedy odpala.przy wiekszym mrozie zdaza sie ze wogle nie daje rady!!!dodam tylko ze akumulator naladowany do dechy, swiece nowe, filtr paliwa i powietrza tez nowy.blagam pomozcie co to moze byc bo nie ogarniam!!!
Opublikowano
Heh..dobre pytanie...mysle ze trzeba zapytac kolejnego elektryka..kolego, a czy ma znaczenie ze przwd odpaleniem na desce pojawia sie znaczek podgrzewania swiec..co prawda bardzo krotko ale sie pojawia..
Opublikowano
To tylko kontrolka grzania świec .I tak się będzie zapalac nawet jak sterownik jest walniety choć spotkałem się raz z przypadkiem ze było inaczej.Ale tylko raz.Auto pod kompa i wszystko wiesz a nie jakiś elektryk
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Ok!!! Jak na poczatku przymrozkow wymienilem swiece to byl podlączony i pokazywal mi wlasnie błąd swiec..to pewnie jest to,prawda???w sensie czujnik???