Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-swietna-beema-e46-gaz-lpg-brc-ksiazka-serwisowa-oplaty-na-rok-warto-ID6yfTLp.html#9c74f55e5e

Zastanawiam się nad tą bmk-ą. Dostałem numery nadwozia, zdjęcie silnika oraz odprysku nad błotnikiem. Brak klimy. Gość zgodził się na podjechanie do okregowej stacji na przebadanie, jak myślicie czy to będzie dobry wybór ? :P

WBAAL31080JJ20468

Edytowane przez unsi
Opublikowano

Przedni zderzak z innej parafii, to wiadomo.

Ja bym e46 bez klimy nie kupił.

Inna sprawa, że taka golizna może być przynajmniej niezajeżdżona.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zdjęcia są słabej jakości, niewiele można na ich podstawie powiedzieć.

Kierunki też zmienione, w ogóle nawet na tych zdjęciach widać że cały pas przedni trochę słabo się trzyma kupy, nie mówiąc o spasowaniu. Listwy w środku oklejone. Golizna, jako wozidełko na paręnaście km dziennie może wystarczy...

3A0jS9b.png
Opublikowano
W tej cenie to nawet nawet. Wiocha jak dla mnie te kierunki US, przez które się błąd lamp na zegarach świeci, zderzak z innej parafii i te małe czarne felgi, no ale to można zmienić. Jeśli auto jest zdrowe to można wziąć. Przy późniejszej odsprzedaży będą kłopoty.

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804