Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam slyszal ktos o takiej nazwie wzmacniacza a moze ktos posiada widzialem na ebay taki sam 250$ 2 kanalowy po zmostokowaniu 2 X 300 ?? wymiatacz dobry robi wrazenie pod glosnikami a moze chcialby ktos odkupic odemnie bo mam drugi jeszcze :> hehe pozdro
NO TO JAZDA !!!
Opublikowano
Jasne, tylko podaj cenę. Podpowiem, że cena z e-bay mnie nie interesuje, bo za tyle, to chcesz się nim w końcu pochwalić, czy sprzedać? Musisz to przemyśleć :norty:
Kai
Opublikowano

No widzisz, takie masz zainteresowanie. Sprzęt nie jest warty tyle, ile się go ceni, ale tyle, za ile możesz go sprzedać.

Moja propozycja to 90zł. To jest dobra realna propozycja, jak za używany wzmacniacz o takich parametrach.

Kai
Opublikowano
hehe wiesz mozna kupic sobie szmelc :> za 200 zl n ktorym pisze 700watt dzieki a ten wzmacniacz naparde robi wrazenie jak gra wiec napewno niespzredam go za 90 zl :D PS. Smieszny jestes:) hehe
NO TO JAZDA !!!
Opublikowano

Rozumiem, jednak to, że ktoś go wystawił za 250$ KOMPLETNIE NIC NIE ZNACZY :) Możesz go wystawić za 2000zł na Allegro i zobaczysz, że w końcu po paru aukcjach i przeleżeniu parę lat w szafie sprzedasz go za 100zł... może za 80zł...

Jestem elektronikiem i zajmuję się sprzętem audio. Żeby wzmacniacz samochodowy potrafił oddać na obciążeniu 4 Ohm 600W mocy sinusoidalnej (rms), to powinien mieć zabezpieczenie na wejściu zasilania w granicach minimum 70-80A... Nie licząc ŻADNYCH strat, taki wzmacniacz może pobierać ciągle 44A. Zwiódł Cię kolego marketing :) Ja kupuje wzmacniacze i dopiero robię z nich WZMACNIACZE :)

Pozdrawiam i życzę dobrej transakcji...

Śmieszny.

Kai
Opublikowano
moze i masz racje ale ja sie niechwale ze widzilem go za tyle tylko co to wogole za wzmacniacza z tego co ja mam mozna by bylo zrobic wzmaciacz tak jak ty to mowisz :) wyszedl by na ludzi :)
NO TO JAZDA !!!