Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Na dodatek po wlaczeniu ogrzewania tylnej szyby szumi radio na tyle mocno, że nic nie słychać.

Ktoś coś?

civic VI 1.4+>clk200k>a4b6 1.8t>x3 3.0d>e46 2.0d touring>e46 2.2 touring
Opublikowano

Na chwilę obecną poziomych nitek które grzeją zostały 4 może 5.

W tamtym roku przepalone nitki naprawiałem srebrem w płynie czy jak to się nazywało.

Mimo tego nitki przepaliły się.

Opublikowano
Naprawa nitek to jak walka z wiatrakami daruj sobie szkoda pracy stare ogrzewanie dużo używane będzie się sypać a na koniec może ulec pęknięciu szyba która powoduje zwarcie z powodu małego obciążenia i szyba trach w mak.Na codzień zajmuje sie takimi przypadkami i przy przyciemnianiu widzę w jakim stanie są nitki , nie zawsze wiek ma znaczenie na jakość .
Opublikowano
zibi czyli co, trzeba odpuścić? NIe ma rozwiązania poza wymianą szyby?
Opublikowano

do 400zł powinieneś sie wyrobić za tylną nową szybę nową Saint Gobain Sekurit plus wymiana

Ps. pamiętaj używana szyba może być w takim samym stanie lub gorsza

Opublikowano

Coś sugerujesz? :twisted:

Szyby ubezpieczone :8)

Opublikowano
A tak z ciekawości na ewentualna przyszłość....w PZU tez bym dostał najtańsza?:)
Opublikowano
U mnie firma robi inaczej.Mam ubezpieczenie,jadę do nich,piszą w opinii ze uszkodzona/peknieta od kamienia i wymieniają.Na dobrą :):) a jak potem wygląda rozliczenie z ubezpyeczycielem ?Nie wiem niestety
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Jesli wybierzesz warsztat przedstawicielstwa Saint Gobain Autover (SEKURIT ) TO DOSTANIESZ DOBRĄ SZYBĘ JEŚLI jeśli Nordglas to nie licz na nic specjalnego lecz to nie reguła zawsze , Nordglas nie posiada własnych szyb tylnich i bocznych, pytaj zawsze jaka szyba bedzie montowana . Masz do tego prawo , należą Ci sie klipsy uszczelki żele pod sensor klipsy podszybia .Nie robimy na żaden klej listwy boczne lub podszybia .MA BYŚ DOBRZE POSKŁADANE I NAJLEPIEJ ŻEBY SŁUPKÓW NIKT NIE ROZBIERAŁ(TAPICERKI) WYJĄTEK PODŁĄCZENIE OGRZEWANIA.