Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich. Posiadam w/w funkcję niestety pokazuje mi błąd i ogrzewanie nie działa. Posprawdzalem przewody i wydają się całe, następnie wadlem na genialny pomysł bezpieczniki. Przewertowalem instrukcje i nie znalazłem odpowiedzialnego za spryskiwaczy bezpieczniki, ktoś pomoże?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jedynie co wpada mi na myśl to bezpieczniki nr 11,16,27-wycieraczka przedniej szyby.Zbadaj też czy dochodzi napięcie do podgrzewaczy z chwilą pryskania płynem na szybę.
Opublikowano

Tak na marginesie, gdzie można sprawdzić czy się ma funkcję podgrzewania spryskiwaczy?

Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Podgrzewane spryskiwacze ma każde BMW wyprodukowane po 198-którymś roku, nie pamiętam teraz którym i działa ono na stałe jak podgrzewane lusterka.

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Bezpiecznik nr 9 jest od dmuchawy silnika.