Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ciekawy ten fabryczny spojler :8)

VIN: WBAAM3342YFP81084

Type code: AM33

Model: 323I (USA)

E-F-R series: E46 4

Series: 3

Type: LIM

Steering: LL

Doors: 4

Engine: M52/TU

Displacement: 2.50

Power: 125 (170 hp)

Drive: HECK

Transmission: AUT

Paint code: 354 - TITANSILBER METALLIC

Upholstery code: N6SW - STANDARDLEDER/SC

Prod.date: 2000-05-17

S205 Automatic transmission

S210 Dynamic stability control III

S279 BMW light-alloy wheel star spokes 45

S354 Green windscreen, green shade band

S403 Glass roof, electrical

S411 Window lifts,electric,front/rear

S431 Interior rear-view mirror with auto dip

S438 Fine wood trim

S441 Smoker package

S459 El. front seat adjustment w. memory

S473 Armrest front

S494 Seat heating driver/passenger

S520 Fog lights

S534 Automatic air conditioning

S540 Cruise control

S550 On-board computer

S640 Preparation f tel.installation universal

S662 Radio BMW Business CD

S676 HiFi speaker system

S692 Preparation, BMW 6-CD changer I-bus

S818 Battery master switch

S823 Hot-climate version

S832 Battery in luggage compartment

S845 Acoustic fasten seat belt reminder

S853 Language version, English

S876 Radio frequency 315 MHz

S925 Dispatch protection pack

S926 Spare wheel

S992 Control of number-plate attachment

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Po pierwsze fajnie że są dorzucone opony Dębicy (dobrze że jest na to faktura). Po drugie też znam wiele osób które mieszkały w USA i sobie w kontenerze przyprowadziły do PL e46. Następnie chlapacze to bardzo ważna sprawa żebyś jak jeździsz po polu za bardzo nie pobrudził sobie auta. Lakier wygląda w porządku ale to pewnie zasługa "delikatnych poprawek lakierniczych". Jeżeli już brać to tylko z tymi felgami co "Na żywo felgi wyglądaja dużo lepiej, a najlepiej na żywo na samochodzie."
Opublikowano
Kolego masz talent do wynajdywania ogloszen od bajkopisarzy i fotografów amatorkw. Haha ta historia o koledze w ogole sie kuoy nie trzyma. Sprowadzil auto i zalozyl gaz zeby 2 miesiace w roku tu jezdzic. Masakra co ludzie wymyslaja. A ile masz km do tego cuda?
Opublikowano

Bo kolega chakuza wrzuca wszystko co znajdzie byleby kupić E46 - natomiast zupełnie nie wie czego ma szukać.

Mi osobiście to najbardziej się podobał tekst, że gość chciałby auto sprzedać na letnich kołach ( podany link do aukcji ) a w aukcji opis: opony zużyte nadają się do wymiany. Opis bajkowy zarówno ze sprowadzeniem, jak i z gazem. Spoiler a raczej półka na kwiaty to jakieś straszydło, świetne nagłośnienie typowe dla marki. Ciekawe też czemu skoro kupował komplet opon to nie są jednego producenta - dobrze, że na osiach chociaż są jednakowe, olej wymieniany co 10tys km - wow - szkoda, że nie co 5tys.

Egzemplarz lepszy niż ten sfotografowany nocą - szkoda tylko że bajkopisarz z tego sprzedającego.

Opublikowano
Kolego masz talent do wynajdywania ogloszen od bajkopisarzy i fotografów amatorkw. Haha ta historia o koledze w ogole sie kuoy nie trzyma. Sprowadzil auto i zalozyl gaz zeby 2 miesiace w roku tu jezdzic. Masakra co ludzie wymyslaja. A ile masz km do tego cuda?

80 km, szukam w woj. śląskim i małopolskim

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Szybciej tam pojedziesz i zobaczysz je na żywo niż my tutaj coś wywróżymy ze zdjęć i bajek.
3A0jS9b.png
Opublikowano
Brzydka sztuka w kosmicznej cenie, 3 razy lepsze 323i sprzedałem dawno temu za 13 tys zł. No, niestety gazu nie miałem, a to chyba dla nabywców dzis najwazniejszy rarytas w bmw....
spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano

Witam,

Byłem szczęśliwym właścicielem samochodu z ogłoszenia do dzisiaj :)

Z racji że teraz szukam e90, to trafiłem przez przypadek na ten wpis o moim byłym samochodzie. Miałem wrzucić link samochodu do wstępnej pomocy przy decyzji jechać/nie jechać, ale ostatecznie po tym co przeczytałem tutaj, uważam że nie warto :P

Można się tylko zniechęcić, a najlepiej po prostu jechać samemu i zobaczyć na żywo oraz ocenić czy to co pisze właściciel jest prawdą czy nie.

Pozdrawiam ! :)

(szczególnie sceptyków)

PS.

Z tym spoilerem to rzeczywiście ciekawa sprawa, ale jak się okazuje po vinie nie wszystko da się sprawdzić. Ja mam wszystkie dokumenty z salonu US i tam w wyposażeniu jest spoiler :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Szacunek kolego. :cool2:

Generalnie zawsze lepiej w ogłoszeniu przedstawiać suche fakty, a dłuższe opisy robić na żywo/przez telefon. Lepiej to wygląda.

3A0jS9b.png
Opublikowano

Spoko, kolejnym razem sobie tego oszczędzę :)

To wynikało z braku doświadczenia w sprzedaży.

Szerokości!