Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Panowie co powiecie o tej jedynce?

http://allegro.pl/bmw-116i-salon-pl-lift-94000km-2007rok-start-stop-i5881662858.html

1CA Selection Cop Relevant Vehicles

1CC Automatic Start/stop Function

1CD Brake Energy Regeneration

249 Multi-function For Steering Wheel

255 Sports Leather Steering Wheel

423 Floor Mats, Velour

428 Warning Triangle

473 Armrest, Front

493 Storage Compartment Package

494 Seat Heating F Driver/front Passenger

507 Park Distance Control (pdc)

520 Foglights

530 Air Conditioning

7RP Advantage Package

8SC Country Spec. Release Of Teleservice

8SP Cop Control

801 Germany Version

863 Europe/dealer Directory

879 German / On-board Documentation

934 Winter Tyres On Lt/aly Wheels

1CB Co2 Content

4AK Interior Trim Finishers Silver

411 Window Lifts, Electric

548 Speedometer With Kilometer Reading

851 Language Version German

Auta nie oglądałem.

Z tego o ustaliłem:

Prawe tylne drzwi miały naprawę lakierniczą.

Nie działa tylna wycieraczka.

Zastanawiają mnie ślady wytarcia na kierownicy obok przycisków czy przy takim przebiegu to możliwe.

Auto w Polsce od 2008 gdzie miało 2 właścicieli.

Pozdr.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No niestety te plastiki na kierownicy się wycierają i to chyba we wszystkich seriach, ale żeby przy przebiegu 94 tkm?
3A0jS9b.png
Opublikowano

Tak naprawdę zależy od tego jak ktoś szanuje samochód, mam przebieg 169k i żadnego wytarcia na blendzie kierownicy.

Co do jedynki, możliwe że coś miała kombinowane z przodem, listwy boczna i listwa tylna są w kolorze nadwozia, przednia ma inny odcień lub jest czarna( nie widać dokładnie na zdjęciach).

No i niestety 116i jest słabym silnikiem w 1, mam 116D i jest o niebo lepiej.

Pozdrawiam

Opublikowano

W tym przypadku widać że ktoś trzymał w tym miejscu kciuka i dlatego tak wytarł, drugą sprawą jest fakt że prawdopodobnie ktoś wymieniał zderzak i kupił go w kolorze dlatego nakładki są czarne, jak by ktoś dawał do lakierowania to zapewnie by też listewki polakierował.

cena 27900 za golasa z 2007 roku :shock: ja sprzedaje od 2 tygodni 116d z 2010 roku czarna z klimatronikiem za 28900 i jedyne telefony to mam takie dam 25tyś bo 28tyś to strasznie drogo :evil:

Opublikowano
To ja mam do sprzedania od ponad pół roku swoją druga jedynkę E82 120d i zero telefonów.

Wiem ze wersja biedna ale jaka cena.

http://allegro.pl/bmw-120d-180km-coupe-skory-klimatyzacja-pdc-i5883047867.html

Niestety E82 to kiepski materiał do handlu (oprócz 6cylindrówek) wiem coś o tym - moje 120d czekało prawie rok z raptem dwoma telefonami i mega okazyjną ceną:(

Opublikowano
dlatego że to samochód 2d i jeszcze na 4 osoby, teraz 95% ludzi chce samochód 5d, spotykam osoby które użytkują auta 2d i mówią nigdy więcej :D , jeśli chodzi o tą e82 to nie wróże szybkiej sprzedaży, samochód za 35tyś bez klimatronika z gumową kierownicą :D teraz auto za 10 tyś bez klimatronika jest ciężko sprzedać :D nie mówiąc o BMW, BMW musi mieć wyposażenie.