Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Staram się dać nowe argumenty, bo wątek ciekawy :mrgreen:

PS. W X3 miałem białe wnętrze (pół skóra). Sporo osób mi odradzało. Ja koniecznie chciałem. Podobało mi się. Po zakupie, podczas cotygodniowego czyszczenia tej jasnej tapicerki myślałem sobie "brudzi się, że hej, ale gdybym jej nie wziął, to bym żałował".

Kup co się Tobie podoba, olej względy praktyczne.

Opublikowano
Czerwony fajny miałem alcantare i też szczerze polecam :cool2: P.S Automat w tym aucie robi mega robotę więc przemyśl to :D łatwiej będzie kiedyś odsprzedać :D
BALCAMP.PL
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
automatu nie kupuje się dlatego, że z manualem się nie da, tylko po to, żeby było komfortowo...dla mnie automat jest na pierwszym miejscu wyposażenia
Opublikowano
Automat czy manual kwestia gustu i przeznaczenia auta - do komfortowej jazdy z punktu a do b lepszy bedzie automat, ale na weekend by w pelni poczuc radosc z jazdy manual :)
Opublikowano
Automat to przede wszystkim jedna ręka wolna podczas jazdy. Wygoda tylko ciutkę lepsza, ludzie którzy całe życie jeżdżą manualem nigdy na to nie narzekają, że niewygodne, robi się to przecież bezwiednie.
Opublikowano
Juz sie zastanawialem czy nie zrezygnowac ze skory i dolozyc ta kase na adaptacyjne ledy (do zwyklych LED doplata tylko 3500zl) i hamulce M, ale bialy z ta czerwona skora wyglada kozacko ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak chcesz BMW a'la Ferrari to tylko czerwona, ale jak Cię czarna zniechęca to pozostaje brąz. Dla mnie osobiście czarna byłaby OK (mam taką i jest super). Oddałbym okno w dachu (mam i przez klika lat użyłem może parę razy, a problemy z trzeszczeniem mam co jakiś czas), a bezwzględnie dołożył automat. Jeśli dotąd nie miałeś to nie potrafisz ocenić co tracisz.
Opublikowano

Ja do benzyny brałbym tylko manual. Szczególnie jak jazda weekendowa. Zamowilem automat tylko dlatego, że silnik diesla. W recznej startowanie w dieslu jest często szarpane i nieprzyjemne. Czasami silnik gasnie.

Natomiast w benzynie już nigdy automatu. Uwielbiam "trzymać auto za mordę". Tylko w ręcznej ma się 100% kontroli nad autem. Frajda.