Skocz do zawartości

Brak abs i kontroli trakcji [320D, 2001]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Ostatnio ruszyłem na kamieniach i od tej pory świecą mi się stale ciągle 3 kontroli tj. abs, trakcja i ręczny. Na kompie jest jeden błąd a mianowicie coś mniej więcej "uszkodzenie zasilania elektrozaworów w hydroagregacie" i mechanik u którego sprawdzałem błędy posprawdzał i stwierdził, że to pompa ABS. Kupiłem na szrocie używkę i ten sam błąd, stwierdził, że to samo albo tam ktoś jeździł na tym błędzie albo przy wypadku padła (to był wrak po zderzeniu). Moje pytanie czy ten błąd to na pewno pompa i jeśli tak to ma ktoś tutaj do sprzedania pompę ASC+ABS do przedliftowej wersji (2001r), najlepiej okolice Krk/Olkusz. Edytowane przez Eleir
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Podepnij pod kompa z inpa i podaj błąd .Dopisz 320d do tytułu, bo temat poleci do kosza.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Tylko zasilanie jest doprowadzone jak patrzyłem miernikiem. Wszystkie bezpieczniki sprawne.

Ale to nie trzeba nic kodować? Po prostu podpiąć inną?

I jeszcze inne pytanie, mam tą drugą ze szrotu i numer na czarnej okrągłej puszce to 34.51-6 756 286 (widocznej bez rozbierania pod maską) jest taki sam jak na mojej to jest numer sterownika czy pompy? I czy skoro te numery są takie same to na tej drugie puszce u mnie też będzie końcówka 288 (na tej kwadratowej ATE Controller - czyli sterownika tak?)