Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak myślicie warto kupić e36 325i z 91 r skóra bez poduch,alu, centr,ele szyby, szyber, stan tech bdb
Opublikowano

Czy warto, to sam sobie musisz odpowiedziec. Wszystko zalezy, ile chcesz wydac kasy i ile ten konkretny egzemplarz kosztuje.

Jezeli cena nie jest za wysoka i SPRAWDZILES, ze samochod jest bezwypadkowy i w idealnym stanie technicznym, to rok produkcji ma moim zdaniem mniejsze znaczenie.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
ceni sobie 10tysiaków. podgrzewane fotele itp w sumie wszystko oprócz klimy w tym jest ból
Opublikowano
ok postaram się jak najszybciej wrzucić fotki. 3 zielona orginalny spojlerek na bagażniku cały wydech remusa od kolektora ,przyciemniane delikatnie szyby sprowadził ja w lutym z niemiec. jedyne co to było łożysko do wymiany z tyłu bo chuczało. pozdro
Opublikowano
3 zielona orginalny spojlerek na bagażniku cały wydech remusa od kolektora ,przyciemniane delikatnie szyby

Oj cos czuje, że kolega przy kupnie nie patrzy na to co trzeba :doh: , a przynajmniej nie w prawidłowej kolejności. :naughty: Jakkolwiek...powodzenia w zakupie! :cool2:

Pozdrawiam

Marcin

Opublikowano
ok postaram się jak najszybciej wrzucić fotki. 3 zielona orginalny spojlerek na bagażniku cały wydech remusa od kolektora ,przyciemniane delikatnie szyby sprowadził ja w lutym z niemiec. jedyne co to było łożysko do wymiany z tyłu bo chuczało. pozdro

Sprawdz przede wszystkim, czy samochod jest bezwypadkowy (zmierz grubosc powloki lakierniczej w warsztacie, lub jezeli masz dostep do odpowiedniego przyrzadu, to sam).

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
Mam identyczny model 325i tez 91' (tylko coupe) automat, skora, elektryczne szyby i szyberdach, podgrzewane siedzenia, klimatyzacja, felgi 17" sprowadzona we wrzesniu 2005. Kosztowala mnie closciowo 14 tys zl, wiec jezeli jest za 10 tys to ja bym na twoim miejscu bral. Sprawdz tylko czy z silnikiem wszystko jest OK. Wyposazenie jest bogate czyli odpadnie Ci problem z podnoszeniem komfortu wnetrza. Ja jestem bardzo zadowolony i zycze Ci tego samego, naprawde jest czym jechac !! Cena naprawde przystepna