Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam jestem tu nowy mam prosbe czy moze mi ktos doradzic odnosnie bmw 320 z 2012 roku 184 ps wszystko co dotyczy silnika tej jednostki bo naprawde naczytalem sie wiele roznych rzeczy tzn dotyczacych awaryjnosci sprezarki lancuszka rozrzadu ale w sumie nic konkretnego
Opublikowano
Nic się nie dzieje powtarzalnego. Same indywidualne problemy.
Opublikowano
Rozrząd do wymiany profilaktycznie przy 150tys.km,prz 100-120tys.km trzeba sprawdzic na kompie wtryski i chyba tyle.

Było:

e36 318i Cabrio

E61 525d

F30 318d Sportline

F36 420i M-Pakiet

Jest : G30 518d SportLine

Opublikowano
Jeżeli to jest auto z silnikiem benzynowym jeżdżące często po mieście to oczekiwałbym udokumentowanych wymian oleju co najmniej co 15 000 km. Jeżeli co 30 000 km to dałbym sobie z tym egzemplarzem spokój.
Opublikowano
tak autko jest z silnikiem diesla dokladniej to nosze sie z zamiarem kupna tylko chcialem sie zorientowac czy te przypadki z lancuszkiem i klapkami w dolotowym to sa jakies indywidualne przypadki czy to juz sie dzieje po okreslonym przebiegu bmw seria3 2.0 diesel 184 ps
  • 3 tygodnie później...