Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WItam, mam problem z nadmuchem w samochodzie , panel klimatyzacji chodzi, ale nadmuch raz się właczy na minute i wyłaczy ;/ nie wiem w czym problem bezpieczniki są okey , proszę o pomoc bo zimno ;/
Opublikowano
Przecież dałem Ci link do tematu wyżej i tam jest napisane co i jak. Sprawdź numery swojego "jeża" na realoem.com i następnie dobierz odpowiedni np na czescidobmw.pl
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pomyśl sobie że mechanikowi minimum 50 zł zapłacisz za coś co bez problemu sam wymienisz. Ty podejdziesz do tego spokojnie i dokładnie a on szybko, bo jego czas kosztuje. dodatkowo jak coś zrypie to albo nie powie albo ty za to jeszcze zapłacisz. Jak masz coś spierniczyć to lepiej samemu za darmo:) Też się zawsze bałem przy aucie robić, do czasu kiedy pierwszy raz sam kolektor zdjąłem i ujrzałem armagedon. Wszystkie zaczepy połame jakie są pod nim. Plątanina przewodów masakra. Doprowadzenie do ładu ze spinkami kosztowało sporo, ale teraz jest pięknie. Także jak do mechanika to w ostateczności:)
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

Mam problem z nadmuchem

Coraz częściej panel nadmuchu wariuje, tzn wyświetla wszystko prawidłowo ale nic się nie dziej tzn nie ma żadnej rekacji nadmuchu, czasami też lekko coś z kratek powietrze leci ale nie tyle co jest ustawione.... po jakims czasie wraca nadmuch i znika, jakiś czas było dobrze dziś zniknął całkowicie lecz wyświetlacz cały czas pokazuje, czy to wina "jeża" czy coś innego?