Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam takie pytanie dotyczace mojego auta od pewnego czasu zaczelo sie mu cos dziać a szczegołowo

-Ciezko pali jak jest zimny jak sie zagrzeje zapala do strzalu.

-Podczas odpalania długo kreci a jak juz załapie kopci na biało

-po zagrzaniu i dluższej jezdzie jak stoi na luzie nie ruchomo ma drgania bardzo wysokie trzepie az kierownica i drąznkiem do zmiany biegów

Czy to wtryski ?

bo wydaje mi sie gdyby była to pompa wtryskowa auto by nie jezdzilo jak myslicie co to moze byc ??

Pozdrawiam

Edytowane przez Komancz1905
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Objawy wskazują na spalone świece żarowe. Popraw tytuł, ma być "320d problem z odpaleniem na zimno" a nie wtryskiwacze :duh:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Jak by byl problem z wtryskami to cały czas by słabo paliła czy ciepla czy zimna ,raczej to będzie pompa mialem ten sam problem ,najlepiej zrobic wszystko w pompie wtedy bedziesz mial spokój na nastepne 200000 kilometrow
Opublikowano
Ja płaciłem 2500 zł i najlepiej zaprowadzić auto tam gdzie regenerują żeby oni wyjeli i włorzyli pompe wtedy jest najpewniej że jakiś pseudo mechanior czegoś nie spier..... :D