Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeżeli masz dwa kolory podświetlenia wybierane z menu, to prostsza klima w niczym tu nie przeszkadza.
  • 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano
Mam pytanie odnośnie tej ramki, ona występuje tylko w kolorze czarnym ?

taka informację dostałem u sikory

W innym kolorze nie występuje w serii 3 i 4

Opublikowano
w wersji po liftowej z pakietem oswietlenia , jest to juz standardem ta podswietlana ramka :lol:
Opublikowano
w wersji po liftowej z pakietem oswietlenia , jest to juz standardem ta podswietlana ramka :lol:

Pytanie mam jedno ?

Chciałeś coś wnieść do tematu czy tylko taki żarcik popołudniowy ? :norty:

Opublikowano
Chcialem ta informacje wniesc do tematu. Bo mialem zamiar robic ta ramke w moim nowym nabytku a sie okazalo ze juz nie trzeba :lol:
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Panowie mam pytanie mam już kupioną tą ramkę z podświetleniem Led. Okazało się jednak że nie mam podświetlania popielniczki. Po przeczytaniu tego tematu od razu też mówię że nie mam podświetlania też na nogi czy jest jeszcze jakaś możliwość? może bezpośrednio do modułu tylko pod które piny i wtyczkę się wpiąć. Może ktoś będzie w stanie mi pomóc ?
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Jeżeli ktoś zrobił tego moda w aucie bez pakietu oświetlenia to prośba o podzielenie się informacją jak nową ramkę podłączyć.
Opublikowano
Z tego co pamiętam to tak ale głowy nie dam, muszę sprawdzić. Panel klimatyzacji zmienia kolor z białego na pomarańczowy przy zapaleniu świateł mijania jeżeli ma to jakiś wpływ.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sprawdź, który element konsoli zmienia kolor oświetlenia wraz ze zmianą w menu z Classic na Sport. Wtedy będzie wiadomo skąd można pociągnąć kable.
Opublikowano

Nie mam w menu wyboru oświetlenia. Ubzdurało mi się bo ojciec w pre LCI modern ma.

u mnie kolor zmienia po zmroku panel klimatyzacji jak w tym filmie:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W F20 LCI też jest taka ramka podświetlana? :)
"Albo GRUBO albo WCALE"
Opublikowano
Dzięki za odp. Bo w katalogu dla F30 pokazuje ramke dla samochodu z pakietem oswietlenia a dla f20 nie wyszczegolnia tej opcji tylko sama ramka klimy.
"Albo GRUBO albo WCALE"
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Za 52 dolce? to wolałbym ori kupić, bo wychodzi 200zł z hakiem.

Sprzedam:

1. Ekran, IDrive, radio, gniazdo aux do F30

2. Sprzedam tłumik do F30 328i z wersji sportline

• Moderatorzy
Opublikowano

Widać ze swieci dużo mocniej niż reszta ambientów dla mnie lipa.

Plus tylko za to że kabelek gotowy.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jeden woli pomęczyć się chwilę z wtyczką, a długo cieszyć z ori efektu.

Drugi cieszyć się chwilę z łatwego podłączenia, a długo wkurzać, że jest nie tak jak powinno.....