Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jeżeli źle doczytałem, to przepraszam za zamieszanie natomiast będę wdzięczny dwóm kolegom powyżej o podanie kto na polskim forum już to robił, bo ja nie mogę znaleźć :)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A czy ktoś już wymieniał PO 07/2015?

Dla mnie to trochę za dużo roboty i nie wiem czy dałbym radę.

Jakby ktoś miał namiar na kogoś kto profesjonalnie potrafiłby się tym zająć to poproszę.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dziś zrobiłem u siebie. Części ok. 240zł i godzina pracy. Efekt całkiem niezły :)
kupię 540i E39 po lifcie, sedan
Opublikowano
Ramka 180zł a reszta to te pierdółki. W sumie to można podłączyć bez tych wtyczek, ale nie ma co przesadzać w oszczędnościach ;)http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160401/811b3f2d96bf32c996f6322e24ff9550.jpg
kupię 540i E39 po lifcie, sedan
  • Moderatorzy
Opublikowano
Ja wiem ale u mnie wlasnie za wszystko razem wyszło 180, dlatego sie zdziwiłem ;)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Myslalem ze są gotowe ramki z podświetleniem tylko ze trzeba wymienic na nowa i podlaczyc :D samemu raczej nie wykonam takiego czegoś. Chyba ze sie mylę i to są ramki gotowe z podświetleniem?
  • Moderatorzy
Opublikowano
Gotowa z podświetleniem tylko kabelek trzeba dorobić..
  • 2 tygodnie później...
  • Moderatorzy
Opublikowano
Jaki pasek ledowy ? Wymieniasz cała maskownice na taka z wbudowanym podświetleniem.
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
Czy panel pasuje do każdej wersji? Mam sport line z nawigacją business, rok produkcji 2013 - 07 nie wiem jak z pakietem dodatkowego oświetlenia - rozumiem że musi być żeby wszystko działało??