Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czy ktos z szanownych forumowiczow orientuje sie jaka przeczyna moze byc , ze port usb , ktory znajduje sie w schowku nie widzi pendriva? lampka na penie sie swieci ale auto go nie widzi...podlaczajac pena do usb w podlokietniku wszystko jest okej...
Opublikowano
Zależy co tam pchasz na tym penie. USB w schowku słuspży do udatów softu i do importu/exportu kolekcji z muzyką. Do innych zastosowań masz usb w podłokietniku - patrz instrukcja obsługi str. 209
Opublikowano

...ale skąd wiesz, że nie czyta? Wszedłeś w menu importu muzyki? Sformatowałeś pena w fat32? Może coś z folderami nie tak - zobacz czy wszystko zgodnie z instrukcją robisz - czasem mały błąd i beret.

A skoro działa z podłokietnika to tamtędy sobie zaimportuj.

Opublikowano
wchodze w menu i w ogole nie widzi tego pena , no niestety nie mozna zimportowac z podlokietnika , karze wrzucic pena do schowka :( nie chce z taka glupota jechac do aso...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

musisz mieć Pena do USB max 2.0

jeśli masz 3.0 to będzie go widział ale nie skopiujesz muzyki tylko będziesz mógł sobie z niego posłuchać nutki

miałem to samo walczyłem 2h aż córa przynosiła mi starszego PENa i nagle wszystko działało

prawdopodobnie w wersji LIFTowej śmigaja USB 3.0