Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o rzucenie okiem na tą bunię, czy opłaca się jechać po nią 400km? http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-e46-coupe-2-litry-benzyna-automat-rzeczywisty-przebieg-polecam-ID6y8eWP.html#5ff784ca65

Rozkodowany vin:

========================================

Vehicle information

========================================

VIN: WBABM11070JG85500

Type code: BM11

Model: 320CI (EUR)

E-F-R series: E46 2

Series: 3

Type: COUPE

Steering: LL

Doors: 2

Engine: M52/TU

Displacement: 2.00

Power: 110 (149 hp)

Drive: HECK

Transmission: AUT

Paint code: 354 - TITANSILBER METALLIC

Upholstery code: E5LA - STOFF FLACHGEWEB

Prod.date: 1999-07-30

Automatic transmission

S226 Sports suspension settings

S255 Sports leather steering wheel

S279 BMW LA wheel without flat-running prop.

S305 Remote control for central locking

S320 Deleted, model lettering

S415 Sun-blind, rear

S423 Floor mats, velours

S428 Warning triangle and first aid kit

S502 Headlight cleaning system

S520 Fog lights

S522 Xenon Light

S534 Automatic air conditioning

S548 Kilometre speedo

S550 On-board computer

S662 Radio BMW Business CD

L801 National version Germany/Austria

S832 Battery in luggage compartment

S863 Dealer List Europe

S879 Operating instructions German

S915 Omission of outer-skin preservation

Opublikowano
12k PLN za 17 letniego golasa to mało? Pytam bo się nie znam? Ja ostatnio zanabyłem E46 Touring 330d z 2001 za 15k, wlożyłem na start 3,5k i uważam ,ze to jest uczciwa cena. Niestety E46 nie jest już najmłodszym autem a klasykiem jeszcze nie jest. Dlatego uważam,że ceny tych aut są mocno umowne. Co do tego z ogłoszenia się nie wypowiadam, ale jeśli nie trzeba wpakować 5k na dzień dobry i nie jest spawany z dwóch, to może być wart zainteresowania
Opublikowano
12k PLN za 17 letniego golasa to mało? Pytam bo się nie znam? Ja ostatnio zanabyłem E46 Touring 330d z 2001 za 15k, wlożyłem na start 3,5k i uważam ,ze to jest uczciwa cena. Niestety E46 nie jest już najmłodszym autem a klasykiem jeszcze nie jest. Dlatego uważam,że ceny tych aut są mocno umowne. Co do tego z ogłoszenia się nie wypowiadam, ale jeśli nie trzeba wpakować 5k na dzień dobry i nie jest spawany z dwóch, to może być wart zainteresowania

Tak tylko dodaj ze to Coupe, handlarzyna musiał to jakoś przywieźć i musi na tym zarobić wiec ile to coś kosztowało? Pomińmy fakt ze ten człowiek nie będzie widniał na zadnym papierze i nawet sam nie wystawił samochodu, a dopiski typu ze to ogłoszenie nie jest ogłoszeniem powinno odrzucać takie okazje z góry?

Opublikowano
Wydawało mi się że 13k + opłaty jak za 17 letnie auto to nie jest mało. Za 16k też można sztrucla kupić, w dodatku silnik 2.2 i wyposażenie tego auta to nie jest flagowa wersja. Nie wiem kolego po co te uszczypliwości. Twoim zdaniem ile powinienem dać za 320Ci z 99r. żeby znaleźć zadbany?
Opublikowano
Cena normalna jak za 2 litrowe ci. Ja tez za tyle sprzedaje takie golasy, tyle tylko ze w manualu. Automat w DE nie pognity z lat 99 kosztuje okolo 2-2.5 E a i tak nikt tego nie bierze. Jak chcesz to sie wstrzymaj, bede mial 325ci 170KM w topasblau na ladnym kole i na skorach w troszke wiekszej kasie.
Opublikowano
[ Pomińmy fakt ze ten człowiek nie będzie widniał na zadnym papierze i nawet sam nie wystawił samochodu, a dopiski typu ze to ogłoszenie nie jest ogłoszeniem powinno odrzucać takie okazje z góry?

Fakt, to powinno dać do zastanowienia w tym przypadku

Opublikowano

Nie znam się na e46, ale czy to jest na pewno tapicerka z tego auta ?

Jak dla mnie to stoff raute gray.

Wg mnie tapicerka z VIN powinna mieć boczki z pseudo skóry.

Jeśli się mylę, niech mnie ktoś poprawi.

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tapicerka jest ok.Materiał na boczkach jest taki sam jak na fotelach.
Opublikowano
Nie jest taki golas: radio CD, elektryczna roleta, klima automatik - co w E46 nie jest takie oczywiste. Podana cena zawiera akcyzę. To teraz sobie policz za ile to musiało być kupione, że przy zapłaceniu akcyzy, kosztach sprowadzenia itd, marży sprzedającego auto idzie za 12 tysięcy. Ergo - nie opłaca się jechać po nią 400 km. Szukając swojej pierwszej Beemki miałem wątpliwą przyjemność zjeżdżenia Wielkpolski i oglądania tych egzemplarzy. Same truchła z okolic granicy, bo dalsze wyjazdy to koszty.

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano
Masz 400km a auto jest niezarejestrowane więc raczej nim legalnie nie wrócisz :) Cena jest OK i pewnie wiele droższych będzie w gorszym stanie ale i tak bym się nim nie zainteresował bo wolę kupić auto od właściciela niż świeżo z lawety :) Ogniska korozji w E46 to norma niestety .