Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hej . Temat jest taki ze dając nawiew obojętnie na co wieje mi zimnym z prawej strony nóg . Jak dam ciepło na nogi jest powietrze bardzo gorące a z prawej przez plastiki leci chłodne ? Co jest? Akumulator rozlaczany był. Czy coś się rozregulowalo ?
Opublikowano
jesli masz panel climatronic to sprawdz wg vin czy przypadkiem nie powinen byc zwykly.
Opublikowano
Może któryś walnięty czujnik?

Pokonując granice własnej wytrzymałości,

Wznosisz się na wyżyny własnych umiejętności,

Bo to życie oferuje nam dziś wiele możliwości,

A ty łap los w swoje ręce nadal bądź duchowo mocny!

P.S Ryszard Andrzejewski (PEJA)

Opublikowano
Może tak a który sugerujesz czujnik czego ? Jeszcze raz napiszę była wymieniana deska wraz z poduszką pasarzera w tym celu odkręcany był tunel środkowy i wyjmowany akumulator może coś się rozprogramowało?
Opublikowano
ja bym sprawdził ten główny co jest na panelu w climatronika albo jeszcze raz spróbowałbym wyjąć i podpinać na nowo.

Pokonując granice własnej wytrzymałości,

Wznosisz się na wyżyny własnych umiejętności,

Bo to życie oferuje nam dziś wiele możliwości,

A ty łap los w swoje ręce nadal bądź duchowo mocny!

P.S Ryszard Andrzejewski (PEJA)

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Raczej bym obstawial ze przy montazu tej deski zostalo polamane lub zle poskladane sterowanie przeslonami / klapami / od klimatronic

co ma akumulator do klimatronic??? bo rozbieranie kanalu i demontaz klimatronic i owszem...

Opublikowano
Montował mi tą dechę kolega. Klapi które sterują powietrzem lecącym na nogi wydaje mi się że nie są koło deski :) ????
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Owszem masz racje-te klapki nie sa kolo deski ale jedno male ale...

Zeby dostac sie do kilku srub ktore trzymaja deske pod kokpitem trzeba zdemontowac kokpit a zeby zdemontoeac kokpit trzeba zdemontowac tunel zatem podczas tej wymiany od popielniczki za podlokietnikiem do samej plyty grodziowej bylo wszystko demontowane i te klapki rowniez choc nie sa kolo deski i klapka wlotu zimnego powietrza tak samo jesli jest rozwiazanie techniczne ze klapki mozna zostawic to na pewno trzeba je odpiac od konsoli klimatronik i sa to delikatne elementy

Przy takiej pracy nalezy uzbroic sie w cierpliwosc i miec pod reka NERWOSOL

Widziales swoje auto podczas tej wymiany???

Podejrzewam ze nie...