Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
albo taki miał pod ręką albo kupił co popadło.
Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
jak ściskam weze juz ne syczy. tylko problem z tym ubywaniem teraz po 10 kupie 2.bar korek. Myslałem ze nagrzewnica pusciła wczesniej bo miałem mokro pod gumowym dywanikiem ale sprawdziłęm i to tylko woda..
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
chyba nie o iltry tu chodziło ale o date dnia wypłaty...
Opublikowano
To dziwne ze korek syczal puszczał ciśnienie bez żadnego oporu wiec i opary płynu prawie 100stopniowego tamtedy uciekają w nie małych ilościach. Tylko jakim cudem korek sam się naprawił i juz nie syczy? To jest dla mnie zagatką
Opublikowano
nie zadne litry chodzi tylko o dzien wypłąty :) bo miałem inwestycje do drugiego samochodu heh bo do pracy mam e36 jeszcze i nowe sprzegło zakładałem . Korek kupiłem 140 . bo ten poprzedni był 140 ale nie trzymał cisnienia a ten trzyma co teraz jest, lecz po przejazdach ubywa płynu i zainwestuje w korek 200.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Daniel.

Chyba lekko nie nadążasz.

On kupił korek i już po tym od nas dowiedział sie , że kupił niewłaściwy.

I jeszcze go nie zmienił.

Opublikowano

Może nie nadążam bo niedawno wróciłem ze szczytu Śnieżki w nocy i jeszcze po ciemku szlak zgubiłem :mrgreen:

Ale ten co nie trzymał to właśnie chyba teraz zmienił i kupił kolejny raz. Albo już całkiem nie kontaktuje :P

Opublikowano
37zł ja juz go użyłem bo poprzednik nie trzymał cisnienia wcale bo oring przepuszczał. A teraz po przejezdzie 100km nie mam srednio 300ml płynu na tym korku 1.4bar na poprzedniej chłodnicy nie zwracałem na to uwagi bo kapała na dole zbiorniczka wyrównawczego ale teraz jestem wyczulony. A jak zrobiłem ostatnio traske 450km to miałem na dnie płynu na drugi dzien.
Opublikowano

Albo szybciej puszcza i masz problem z parujacym tamtedy płynem lub masz niewielki wyciek. Zrób drzwi bo jeśli tego nie zrobisz to szybko ci zje podłogę bo masz mokre dywany i pewnie wygluszenia

Teraz kupisz 2 korki w cenie jednego porządnego. A w aso by Ci dobrali pod model wersji silnikowej

Opublikowano
no maty ostatnio w drzwiach kleiłem ale z tyłu, a z przodu przez to moze leciec tez? bo mokro miałem tak na srodku a bardizej bym powiedział ze wilgotno . Bo ja głównie nia w wekkendy jezdze a takto stoi sobie i gumowe dywaniki mam.
Opublikowano
Gumowe nic nie dadzą. Sam, sprawdź pewnie przód tez poszedł i niestety najlepiej to suszyć w garażu. To całe wygluszenie masz mokre i do zgnicia połowy podłogi szybka droga