Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ...

Mam pytanko czy w najbliższym czasie jest zaplanowany jakis zlot BMW ?

Wczoraj bylem wlasnie na w Chorzowie. To byl moj pierwszy zlot i BARDZO BARDZO mi sie podobalo, pomimo brzydkiej pogody. Teraz czekam z niecierpliwoscia na jakis kolejny, gdzie bedzie mozna sobie jakiegos grilla strzelic dodatkowo :mrgreen:

Dzieki, pozdrawiam !

EDIT : przejzalem glowna stronke, i znalazlem zloty rozplanowane na najblizsze miesiace. Gdzie moge uzyskac wiecej informacji na temat zlotu w Kotlinie Kłodzkiej ?

www.rc-trial.pl ----> ZAPRASZAM
Opublikowano
Witam ...

Mam pytanko czy w najbliższym czasie jest zaplanowany jakis zlot BMW ?

Wczoraj bylem wlasnie na w Chorzowie. To byl moj pierwszy zlot i BARDZO BARDZO mi sie podobalo, pomimo brzydkiej pogody. Teraz czekam z niecierpliwoscia na jakis kolejny, gdzie bedzie mozna sobie jakiegos grilla strzelic dodatkowo :mrgreen:

Dzieki, pozdrawiam !

EDIT : przejzalem glowna stronke, i znalazlem zloty rozplanowane na najblizsze miesiace. Gdzie moge uzyskac wiecej informacji na temat zlotu w Kotlinie Kłodzkiej ?

Niestety, a może stety, żeby uczestniczyć w Zlotach Klubowych musisz należeć do BMWKP. Kotlina będzie zamkniętą imprezą, na którą nie zostaną zaproszeni Forumowicze.

Opublikowano
Uuuu ..... ale niefajnie :( Bede musial w takim razie przemyslec wstapienie do klubu. Ile ogolnie jest klubowiczow ?
Opublikowano
Uuuu ..... ale niefajnie :( Bede musial w takim razie przemyslec wstapienie do klubu. Ile ogolnie jest klubowiczow ?

mamy już grubo ponad 100...

do tego jeszcze sekcja motocyklowa...

jesli to może Ci pomoc, to.... ja tez dlugo sie zastanawiałem nad wstąpieniem...

...a teraz jestem dumny z podjetej decyzji...

Zapraszamy do klubu... :wink: :P

pozdrawiam

Prezes

Moja flota: •Czarna & •eMka & •Kalinka & •Malutka

Opublikowano

Musze przemyslec bo to jednak wydatek 200 zł + wyprawa do Kłodzka. A jedzie moze ktos z okolic Katowic - Sosnowca na ten zlot ?

I jeszcze mam pytanko czy tam sa jakies miejsca do spania, czy namioty ? Gdzie moge znalesc jakies blizsze informacje na temat organizacji imprez ? Bo nie wiem czy pasowalo by mi przyjechac na calosc zlotu (powiedzmy 3 dni) czy tylko na 2. Oczywiscie ja podaje wymyslone przeze mnie terminy w tym momencie :P

Opublikowano
Hehe .... juz wiem co masz na mysli. Myslisz sobie ze chce palenia kapcia itp. Mylisz sie. Nie przeszkadza mi to wogole, ale nie bede tez za tym tesknil. Chce fajnej atmosfery przy fajnej pogodzie, grilla i mase aut BMW zaparkowanych obok siebie :mrgreen: Poprostu zlot ....
Opublikowano
Ja jade na ten spocik. Bedzie to wynajety domek w ktorym bedziemy tylko my. Taka mila rodzinna atmosfera. Czas trwania imprezy 4 dni. W planach jest jak najwiecej jezdzic naszymi BMW jak najbardziej bocznymi drogami, czyli tak rekreacyjnie i przy okazji oczywiscie cos pozwiedzac. W planach rowniez wypad do Czech. A wieczorami rozmowy przy piwku, ma byc sala kominkowa, a wiec szykuje sie niezla zabawa.
Opublikowano

Faaajnie. Z checia bym na taki zlocik przyjechał ... :roll: To jest domek czy hotel ? Bo w domku raczej tyle osob by sie nie pomiescilo. I czy jest np. mozliwosc przyjechania na 2 dni ? I ile kosztuje nocleg 2 osob za dobe ?

ps. Jaknie terazto mam nadzieje uda mi sie wpasc na kolejny zlot. Do klubu raczej sie zapisze predzej czy pozniej .... nie mam opcji innej :mrgreen:

Opublikowano
Co niektorych forumowiczow zrozumiec nie potrafie, ale tym ktorzy odpowiedzili mi z sensem dzieki :cool2:
Opublikowano

tez od jakiegos czasu zastanawiam sie do wstapienia w szeregi klubu i mam pytanko.

Bedac w klubie czy obecnosc na zlotach BKP jest obowiazkowa?troche mnie przerazaja te wyjazdy na drugi koniec polski chyba ze sie tez spotykacie na polodniu :roll: :roll:

Opublikowano
No obowiazkowa to raczej nie :lol: Ja jestem ciekawy gdzie bedzie ten zlot jesienny, bo raczej jezeli sie zdecyduje i uda mi sie wygospodarowac czas to dopiero na niego sie udam. Teraz juz nie dam rady .. pozatym kasa. Wogole to tez jestem z społudnia i pewnie tez bede musial przebyc pol Polski, no ale co tam :) Więc ........ gdzie bedzie zlot jesienny ?
  • Moderatorzy
Opublikowano
Rany ale jesteście marudni, jak chcecie mieć blisko na zlot to proszę o zorganizowanie takiego u siebie w domu, chętnie przejade pół Polski aby Was spotkać. Ludzie w Klubie są z całej Polski, zloty są oraganizowane w taki sposób aby wszyskim którzy przyjadą zapewnić jak najlepszą zabawę ( Powitanie Wiosny było w Bednarach bo jest tam ośrodek szkoleniowy dla kierowców ). Ja właśnie wraz z Danusią, Kasią, Anetą, Igorem i Damianem byłem w ten weekend na zlocie Klubu BMW Litwa w Kłajpedzie( oni też byli w Bednarach ), przejechaliśmy łącznie 1350 km i uważam, że było warto! Jeździmy też Felixem i Wieńkiem na super OESy do Kielc ( Felix jest z Białegostoku to ma ok.400 km ), my śmigamy z Warszawy. Tak więc jak się chce to można :D
  • Moderatorzy
Opublikowano

Zasadniczo plan działania na rok 2006 jest od dawna dostępny na stronie http://www.bmw-klub.pl/bmwklub/imprezy.html# . Jak tylko będzie wiadomo dokładnie gdzie to stosowna informacja pojawi sę z wyprzedzeniem 1-2 miesięcy. Tutaj są np. zdjęcia Kolegów z Litwy z ich pobytu w Bendanrach http://galerija.bmw-klubas.lt/lenkija2006, to zdjęcia ze zlotu w Mieclu http://galerija.bmw-klubas.lt/lenkija2005, to też Mielec http://galerija.bmw-klubas.lt/lenkija2004 ( właśnie wtedy jechałem na łysych oponach z tyłu http://oceanic.wsisiz.edu.pl/~czobodzi/spin/ ).

Właśnie doszła nowa galeria ze zlotu na Litwie 2-3.06.2006 http://galerija.bmw-klubas.lt/album01?page=1

Opublikowano
No cóż... nie dla psa kiełbasa...

Hm ? Masz jakis problem bo nie rozumiem ....

Nie wiem czy to problem ale gremium widzę hermetyczne...

Szkoda i tyle.

http://img223.imageshack.us/img223/6755/633csi21nn.jpg
  • Moderatorzy
Opublikowano
Tommy hermetyczne to jest np. na Litwie, tam jak ktoś chce się zapisać do Klubu BMW to najpierw zostaje na 6 miesięcy kandydatem, dopiero po takim okresie próbnym zostaje przyjęty lub nie, do Klubu. Prawdę mówiąc to nie bardzo wiem o co Ci chodzi? Ktoś Ci zabronił zapisać się do BMW Klub Polska?
  • Moderatorzy
Opublikowano

Szkoda i tyle.

Hmmm... Ciekawe rzeczy Waść prawisz... :wink:

Tylko na jakiej podstawie tak sądzisz? Wysłałeś wniosek i został odrzucony? Nie wydaje mi się...

Czy to że robimy spotkania forumowo-klubowe np w Warszawie to też oznaka hermetyzacji?

A może zloty na które mogą przyjechać również forumowicze?

Żeby sprawa była jasna: serdecznie zapraszamy. :D

Pozdrawiam

Admin

• Członkowie klubu
Opublikowano

Po czym wnosisz ? :roll:

bo niektóre imprezy kameralno\regionalne są zamknięte ?

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png