Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nieprawidłowy VIN!!!

witam kolegow.zainteresowala mnie ta oferta .dzwonilem do handlarza .auto jest w dobrym stanie ,swieci sie jedynie abs.nie dziala panoramiczny dach.obcierki na zderzakach.auto sprowadzone 2 tygonie temu z Francji.czy mozecie ocenic te auto lub jesli ktos jest z Radomia podjechac zobaczyc co to za perelka.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Brakuje ostatniej cyfry w vin.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Auta sprowadzone z Francji są z reguły w bardzo dobrym stanie - szczególnie patrząc na kwoty w jakich są sprzedawane oraz odległość, którą trzeba pokonać by gruchota przywieźć. Patrząc na rocznik auta oraz mocny silnik wysokoprężny śmiem wątpić w owe 256k km. Zapytaj handlarza czy jest to wskazanie licznika czy rzeczywisty przebieg.

P.S. To chyba najtańsze X3 na allegro? a nie - jest jeszcze tańsze 3,0d za 19tys zł z przebiegiem 179k km :norty: i o dziwo tez z Fr.

Opublikowano
Jeśli chodzi o Radom nie jest nowością że czujność wskazana x 100, do tego Francja... Ale dopóki nie pojedziesz nie przekonasz się. kolega Dray może sprawdzić Ci przebieg, reszte musisz porządnie przetrzepać.
Opublikowano
11-sto latnie auto ile ma kosztowac jesli mowimy o x3?te auto jest jeszcze do oplat

Pisząc o kwocie chodziło mi bardziej o fakt ile to auto musiało kosztować we Fr by opłacało się je sprowadzać tutaj i sprzedawać za 23000zł ( powiedzmy że końcówka do spuszczenia ).

Koszt lawety z Francji, zysk handlarza, koszt wyplakowania tego wszystkiego jakiś tam też jest. Jak odejmiesz to wszystko od kwoty wyjściowej to mnie osobiście wydaje się taniocha. Oczywiście porównuję z cenami na mobile.de ( pomijam 2 pierwsze strony z rodzynami ) więc około 6,5-7tys EU. Oczywiście mój sposób nie jest też pewniakiem na dobre auto.

Poza tym sprawdź sobie w necie historię jak ten sam handlarz sprzedawał 300C bez wkładu finansowego z niby stukającym popychaczem. Na czym tam się skończyło - hmm szlif wału, wymiana panewek itd... + zalanie olejem za 25zł/L :cool2:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.