Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów ,

Mój problem polega na tym , że głośniki w drzwiach kierowcy raz grają a raz nie.. Nie mam pojęcia co może być przyczyną, dzisiaj rozebrałem boczek w celu sprawdzenia wszystkich kostek/połączeń, wszystko wygląda ok. Czasami jest tak,że rozpoczynam jazdę i wszystkie głośniki fajnie grają, jednak po ujechaniu kilkunastu metrów syczek i basowy przy moich drzwiach przestaje grać, reszta jest ok . Jakieś pomysły? Proszę o wyrozumiałość, jestem tu nowy, z góry przepraszam jeżeli temat się powtarza lub nie ten dział. Liczę na Waszą pomoc. Pozdrawiam .

Opublikowano
Ponawiam temat.. Może powiecie mi chociaż gdzie jest oryginalny wzmacniacz w E60, który rozdziela sygnał na poszczególne głośniki? Przykładowo w E39 był w bagażniku po lewej stronie, nie wiem jak w E60 ..
Opublikowano
Zależy jaki masz zestaw. Może być jeden po lewej w bagażniku, mogą być dwa, albo w ogóle bez wzmacniacza.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.