Skocz do zawartości

E39 3,0 D - golas ale ładny co Wy na to?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie jak widzicie tego "golasa"

Wygląda na czyste auto z przodu zderzak lub maska nie spasowana widać nierownomierne szczeliny.

Myślę, że warto podjechać obaczyc.

Opublikowano

Jest temat do oceny linków, przenieś to tam.

Wgniecione tylne lewe drzwi, maska i zderzak poobijane od kamieni, zderzaki oba wyglądają na zdejmowane i malowane, trzeba by było przejechać blachy czujnikiem, czy gdzieś nie ma większych śladów napraw. Osobiście razi mnie, że lampy ma wymienione, przód żółty, tył i boki białe, pytanie czy tylko z powodów wizualnych. No i takiego golasa bym nie wziął, dosłownie nic nie ma. Ogólnie nie ma tragedii, chociaż to ten typ, który zapewne na żywo ujawni sporo mankamentów.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

bardzo nieładnie wygląda przednia maska, i nie chodzi mi o jakieś obicia od kamieni, tylko stoi nierówno, jak spojrzysz na czołowe zdjęcie przodu, to spójrz na lewą lampę

i prawą, od strony długich, jest spora dysproporcja, poza tym jest zauważalnie podniesiona z lewej strony, pewne rzeczy można tymi odbojami przeregulować,

ale coś tam się działo, co ..to trzeba stanąć przy aucie

poza tym typowo handlarskie zdjęcia, niewiele zdjęć wnętrza

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
maska jest cofnięta lekko do tyłu na zawiasie = lewa strona (siedząc za kierownicą prawa) najprawdopodobniej była ściągana
Opublikowano

Blisko miałem więc podjechałem oglądnąć.

Tak jak wspomniał WojtekX i ja też zauważyłem ,że maska w stosunku do zderzaka nie spasowana, lewa strona maski dotykała zderzaka i zrobiła mu lekkie kuku w postaci obicia lakieru w miejscu styku i to mnie zastanowiło.

Po otwarciu maski okazało się,że lewy błotnik odkręcany i wymieniany,czarna metalowa listwa na pasie przednim z prawej strony lekko trącała amatorskim kunsztem naprawczym a co najgorsze fałdka zniekształconego po uderzeniu metalu tuż nad prawą podłużnicą ewidentnie uśmiechała się do mnie.

Autko kilka zaprawek blacharskich czego nie ukrywał sprzedający(pokazał zdjęcia przed naprawą), tylni prawy błotnik malowany a po otwarciu tylnego kufra i podniesieniu dywanika kolejna uśmiechnięta fałdka nie naprawiona w sposób ewidentny tym razem obok koła zapasowego zepsuła mi troszkę opinnie na temat tego wozu.

Silnik żwawo ciągnął do przodu pięknie pracował ale ze względu na dobry silnik nie chciałem trzymać tego w swoim garażu, cena za całość z opłatami to 17,500 nie próbowałem targować bo wiedziałem,że moja e39 gdzieś tam na mnie czeka.

Mierzyłem w 525i, 530i ale dieslem 530 nie pogardzę, pozdrawiam i dzięki za rady Koledzy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.