Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie tylko, polakierowali też obrysówki :mrgreen: :duh:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dzięki i wszystko jasne. Co ciekawe to w google nic mi nie wyskoczyło po vin'ie... Ale może źle patrzyłem.

W tym kontekście śmiesznie brzmi tłumaczenie komisu że nic nie wiedzą o uszkodzeniach

With mobilephone sent.

Opublikowano

Za kilka lat rynek niemiecki niewiele będzie się różnił od naszego :)

Auto po huraganie z tytułem water/flood.

Est. Retail Value: $46,127 USD

Repair Est: $46,127 USD

27162502_1X.JPG

27162502_2X.JPG

27162502_3X.JPG

27162502_4X.JPG

27162502_5X.JPG

27162502_6X.JPG

27162502_8X.JPG

27162502_9X.JPG

27162502_AX.JPG

Import pojazdów z USA, Kanady, Emiratów.

www.importusa.pl

www.facebook.com/importusa

Opublikowano

Co za banda dziada!!!

Berlin... :duh:

Jeszcze do tego ryje bezczelne na zdjęciu nr 6 umieścili boczek z innego samochodu (z ostrygowym wnętrzem i fotelami z pamięcią). A po liczniku widać, że coś było nie halo - w DE jest sporo samochodów z takim dziwnym prędkościomierzem, niby wyskalowanym w km/h, ale ma po wewnętrznej stronie jakieś kreski... Oczywiście wszystkie są z tzw. 'reeksportu'...

Ale dobrze, że przynajmniej brudną ścierkę wyjęli :D

Opublikowano

dawno temu, gdy jechalem pierwszy raz po auto do Niemiec, moj znajomy ktory hurtowo sciaga auta z Francji, powiedzial mi jedna zasade- omijaj wszelkie ogloszenia z Drezna, Berlina, Hamburga (ogolnie wschodnie landy) bo auto jakie zastaniesz to albo trup, albo prawie trup :mrgreen:, a sprzedajacy to albo turas albo jugol albo mieszaniec poprzednich dwoch :mrgreen:

swiete slowa, bo nie znam nikogo, kto by kupil tam dobre auto uzywane (pomijam komisy przy salonach)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
dawno temu, gdy jechalem pierwszy raz po auto do Niemiec, moj znajomy ktory hurtowo sciaga auta z Francji, powiedzial mi jedna zasade- omijaj wszelkie ogloszenia z Drezna, Berlina, Hamburga (ogolnie wschodnie landy) bo auto jakie zastaniesz to albo trup, albo prawie trup :mrgreen:, a sprzedajacy to albo turas albo jugol albo mieszaniec poprzednich dwoch :mrgreen:

swiete slowa, bo nie znam nikogo, kto by kupil tam dobre auto uzywane (pomijam komisy przy salonach)

akurat Hamburg to był w RFN :mrgreen:

a ogólnie to gdzie nie ma w Europie:

turas albo jugol albo mieszaniec poprzednich dwóch

zależy co się szuka i za ile.brudne francuzy na pewno o klasę wyżej bo znajomy ściąga.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

HH to był i jest RFN. Ale i tu i tu trzeba uważać...

Mogę dodać Turek, Jugol, Polak, Rusek - oni potrafią kombinować. Nie jedno już widziałem

With mobilephone sent.

Opublikowano

Z dwojga złego chyba już bym wolał takie auto niż po jakimś konkretnym dzwonie z USA.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano

To zależy, jaki był przebieg "utonięcia".

Jeśli to była woda z tzw. cofki (a w USA często huragany się z tym wiążą, bo zazwyczaj idą znad morza), to auto zostało ululane całe w słonej wodzie. Mógł być długo zamoczony, późno osuszony, kto wie, gdzie ta woda się wlała, jeśli chodzi o mechanikę... Może filtr powietrza zdążył nasiąknąć, woda poszła dalej, pierwsze uruchomienie miało "wzbogaconą mieszankę"... Nie mówiąc już o elektronice, kablach, wiązkach, sterownikach, silniczkach, napędach, siłownikach i reszcie. Telefon wyjęty z wody i osuszony też często działa, ale konsekwencje się w końcu prędzej czy później mogą pojawić (wystarczy rozkręcić i obejrzeć płytę - zostaje osad, rdza, łatwiej wilgoć na tym się zbiera potem i inne badziewie). Pamiętajmy, że w tym przypadku to była szkoda całkowita; pytanie, czy z istotnych powodów, czy z po prostu asekuracji?