Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam pytanie - w bagazniku z lewej strony we wnece na dole i w korytku plastikowym powyzej stala woda - czy ktoś ma pomysl skąd moze sie tam zbierac woda czy po prostu trzeba lac wode i patrzec skad sie zbiera? Moze ktos juz walczyl z tym? dzieki z gory za info.
Opublikowano

Witam kolego

Miałem podobny problem u siebie z tym że jeszcze z przodu było mokro winowajcą tego okazał się przewód od spryskiwaczy tylnej szyby był pęknięty w dwóch miejscach owy przewód wychodzi z pod deski po prawej stronie i idzie przodem na lewą stronę a później do tyłu zerknij czy jest cały bo ja byłem w szoku jak zobaczyłem to rozwiązanie że idzie w środku przez całe auto przez ten pęknięty przewód padły mi nawiewy bo został zalany wentylator.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem podobny problem pojechalem do kolegi co ma kompresor i przedmuchalem otwory sa dwa z tylu po otwarciu tylnej klapy na gorze sa otwory zaslepione okraglymi gumkami ruchome w te otwory wlozyc pistolet i przedmuchac dach otworzyc jeden otwor zlewej strony i jeden z prawej na stempnie szyny z szyber dachu przedmuchac

pozdrawiam jendro