Skocz do zawartości

Kontrola Check engine - usuwanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

viewtopic.php?f=72&t=117890

Witam, mam pytanie do was forumowicze, mianowicie czy wiece może jak usunąć kontrolkę check engine, żeby nie świeciła , bo podłączyłem do paru kompów i nie pokazuje w ogóle błędów, a świeci kontrolka, chciałbym ją wyłączyć(fizycznie), gdyż mnie irytuje? ściągałem licznik, ale tam są tylko żarówki od podświetlenia ekranu, a kontrolki są odseparowane i każda oddzielnie ma swoje podświetlenie ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie ma opcji, żeby kontrolka świeciła, a nie było ku temu obiektywnej przyczyny.

Jedź do kogoś ogarniętego, niech Ci naprawi auto i nie będziesz musiał uprawiać druciarstwa.

Ewentualnie jak lubisz druciarstwo, to najtaniej wyjdzie: :mrgreen:

http://dzwigowe.com/wp-content/uploads/2015/02/tasma-izolacyjna.jpg

Opublikowano
powtarzam byłem na paru komputerach i to nie u Januszów pierwszych lepszych i nic nie pokazuje, więc prosiłbym o jakąś radę, jak to wyłączyć, a jeśli ktoś nie ma nic ciekawego do powiedzenia, to niech lepiej nie pisze nic.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Co można Ci powiedzieć. Nie wiadomo jaki masz model, z którego roku, nie wiesz jakimi programami u "januszów" się podłączali.

Doprecyzuj pytanie, wrzuć wszystkie wymagane informacje. Popraw temat zgodnie z regulaminem!

Jak nie to faktycznie tylko taśma pozostaje ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a jeśli ktoś nie ma nic ciekawego do powiedzenia, to niech lepiej nie pisze nic.

A jeśli ktoś nie umie zakładać nowych tematów, to niech lepiej ich nie zakłada.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.