Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam e60 od miesiąca i od 2 tygodni zaczął się pewien problem. Raz na kilka dni podczas jazdy ekran się wygasal i po chwili ponownie wlaczal, wczoraj nic się nie działo aż nagle po którymś odpaleniu ekran czarny nic się nie wyświetla. Radio nie działa, parktronic nie działa (dzwieki) , krótko mówiąc nagle nic nie działa. Tak do dziś. Nawigacja biznes, e60 530i 03 rok. Słyszałem teorie z problemem z blutem, jednak nic nie pomogło. Co robić?
Opublikowano
Podłącz INPE i sprawdź błędy... Inaczej to będzie wróżenie z fusów...
Opublikowano
Mialem tak w sierpniu, wracajac do Niemiec nagle wszystko przestalo dzialac tak jak Ty opisujesz, jak sie okazajo modul blue siadl. Z racji tego ze nigdy go nie uzywalem polecili mi w niemieckim aso zrobienie obejscia 57 euro calkowity koszt, od tamtej pory wszystko smiga elegancko.
Opublikowano
Witam ponownie jako że minęło już kilka dni mogę powiedzieć więcej. Sprawa wygląda nieco inaczej. Wczoraj cudem radio zaczęło działać samo z siebie jednak co 5min się gasi ekran i po chwili włącza tak to dziś. Jest taki element "wygaszania" jakby tracił moc aż w końcu całkowicie stracił i po chwili odzyskał, ktoś ma ciekawe pomysły?