Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W zasadzie trzymając się takiego toku postępowania, możesz przez wiele lat nic nie kupić.

Nie inaczej.

Jak pojedzie do ASO to skończy się na odczycie kluczyka, bo darmowe albo niewiele kosztuje - zależnie od aso.

Opublikowano
O co chodzi z tym odczytem z kluczyka (najłatwiej sfałszować?) i jaki inny trzeba zrobić, bo nie rozumiem a jadąc do ASO wolałabym wiedzieć niż zdać się na ich łaskę. Mam zamiar pojechać z autem na sprawdzenie w przyszłym tygodniu.
Opublikowano
wg komisu ma jakieś blachy na których można jechać

Jeśli będzie nim jechał sprzedający to jego problem w zasadzie.

Grunt, żeby całą historię z kluczyka i vin poczytać a nie tylko ostatnie + wybrać z listy zlecenie sprawdzenia maksymalnie jak można a nie minimalnie, wtedy poczekasz z 2-4 godziny, sprzedający też.

I na serio, jesteś w stanie jeździć samochodem z klimą na korbki ?

Nie miałem tej wątpliwej przyjemności korzystać z takiego ustrojstwa, ale w bmw klima w opcji auto na prawdę daje radę.

Tu to jak powrót do przeszłości 90`-93`

Opublikowano
i chyba z tego powodu zrezygnuję ze sprawdzania go dokładniej, bo za taka kasę może znajdę coś lepiej wyposażonego i z mniejszą liczbą znaków zapytania niż ten. Dzięki za uwagi. Jednak to chyba jedyne auto, które oglądałałam z faktycznym przebiegiem (wg filmu z YT ) :-)