Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co jest potrzebne żeby doposażyć przedliftową e53 w fabryczny zestaw głośnomówiący bluetooth? Mam nawigację professional i kierownicę multifunkcyjną, zwykłego telefonu brak.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano
To jest to samo co w pierwszym pdf :)

Działa ten zestaw z iPhonem?

Działa ale tylko z modułem 13-tej generacji ,praktycznie nie dostępny jako używany ,nowy w ASO 2050 zł

testowałem wiekoszość modułów od 5-tej generacji w górę i z nowym smartfonem to nie zadziała niestety tylko z telefonami starszymi tzn sprzed 3 ,4 lat

Opublikowano

W ogóle ,łączy się na 5 sek i po tym czasie rozłancza i tak w kółko :duh:

Są dwie opcje :

- używać starszych tel (produkcja trzy ,cztery lata wstecz ) :mad2:

- kupić nowy moduł 13-tej generacji (w ASO absurdalna cena ok 2050zł :duh: ) kupienie używki graniczy z cudem

jak ktoś taki ma to się go po prostu nie pozbędzie :wink:

• 4 lata później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

troszkę odkopuje, nie mam u siebie bluetooth, ale myślę żeby dołożyć. Dołożenie nie problem, ale żebym się nie narobił na marne:

1. czy po dołożeniu Bluetooth i zestawu głośnomówiącego będę mógł prowadzić normalnie rozmowy? Mam DSP i dużą navi

2. Czy nadal jedyne wyjście żeby dzwonić to zakup 13 wersji modułu bluetooth czy są jakieś przejściówki/inne sposoby na połączenie się z fabrycznym zestawem głośnomówiącym i normalne korzystanie?

Nie potrzebuję tego zestawu do muzyki, zależy mi tylko na rozmawianiu i zestawie głośnomówiącym. Fajnie jakby dało się korzystać z fabrycznego

Montaż chińskiego radia do mnie nie przemawia, oryginalna navi ma zostać

Samochody które były złe jak były nowe, odradzają się w Polsce jako używane BMW
Opublikowano

Oczywiście że się da, przedmówca pisał głupoty. Ja miałem oryginalnie Bluetooth, ale aby działał z zewn telefonem musi być tzw. moduł ULF. Wiadomo, im nowszej generacji tym lepiej. Ja mam 6 albo 7 generacji i działa z IPhone 8 bez problemu. Moduł odczytuje książkę telefoniczną ale nie czyta wiadomości.

No i dla jasności tez mam DSP.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

BMW - Bardzo Mądry Wybór ;-)

http://forum-lines.ru/rez/ab278744.gif