Skocz do zawartości

fotele przód z coupe do touring

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siema. Znalazłem fotele sportowe przednie z e46 coupe w super stanie i chciałbym je wstawić do mojego turasa. Czy będą szyny pasowały? Gdzieś wyczytałem, że komuś nie pasowało. Co do pasa to jakoś sobie z tym poradzę. Ktoś już robił coś podobnego w tym modelu? Niby mógłbym kupić cały komplet foteli od sedana czy turasa ale to już są większe koszta i jeszcze potem to wszystko sprzedawać.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Też popieram, ze średnio to będzie wyglądać..szukałbym odpowiednich foteli.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Też popieram, ze średnio to będzie wyglądać..szukałbym odpowiednich foteli.

Od dłuższego czasu szukam i tylko cały komplet foteli po 1600zł w górę i na drugim końcu polski. A jeździć na śląsk to nie opłaca mi się. Dodatkowo te fotele za 1000 które wypatrzyłem są w Warszawie i bym miał transport za darmo bo mam kogoś kto w piątek będzie przejeżdżał akurat przez wwa i jechał do suwałk. Głównie to mną przemawia.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Twój samochód Twoja decyzja, tylko piszę swoje zdanie i osobiście nie założyłbym takich foteli.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Opublikowano

Ogólnie ... żal tobie albo cię nie stać na to, żeby było jak trzeba to zostaw temat.

Opinie poznałeś.

Opublikowano
Ogólnie ... żal tobie albo cię nie stać na to, żeby było jak trzeba to zostaw temat.

Opinie poznałeś.

Żal wyrzucać majątek na fotele. Ogólnie to bym mógł od kolegi kupić fotele ale wg mnie obszycie jakie on ma jest trochę dziwne, żeby nie mówić śmieszne. Czarne boki foteli i środek biały. Pierwszy raz coś takiego widzę.

Opublikowano

Mi żal wywalić 2k na dobre SS w pełnej skórze razem boczkami, dlatego olałem temat - a wypierdziałego kapcia nie założę.

Mam u siebie pół skórę SS Lifestyle nawet w dobrym stanie ... tyle, że zawsze chciałem pełną skórę SS.

Obszywać nie chcę bo to już nie to samo.

Fakt, dziwne obszycie - sprawdziłbym z ciekawości po Vin co to za twór.

Opublikowano
Nie kumam. Chcesz skóry? Kupujesz skóry. A nie jęczysz, że drogo. Jak czegoś chcesz, to realizujesz, jak sos się nie zgadza, to przestajesz chcieć. Po co o tym pisać ku ogółowi? Mamy zrobić zrzutkę?

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano
Nie kumam. Chcesz skóry? Kupujesz skóry. A nie jęczysz, że drogo. Jak czegoś chcesz, to realizujesz, jak sos się nie zgadza, to przestajesz chcieć. Po co o tym pisać ku ogółowi? Mamy zrobić zrzutkę?

Temat miał na celu wyjaśnić sprawę czy fotele z coupe pasują do touring. W komentarzach rozpoczęła się jakas dyskusja, że nie warto, żałuję kasy itp.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pasują.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Opublikowano
Trzeba zaznaczyc, ze mocowanie pasa bezpieczenstwa w QP jest inne. Pas w QP przymocowany jest z boku do karoserii na krotkiej poprzeczce. W sedan/touring pas ma mocowanie przy zewnetrznej szynie fotela, zatem chcac montowac fotele z QP trzeba wyposazyc sie w elementy montazowe z foteli sedanowych, do ktorych dokreca sie klamre pasa... lub dospawac uniwersalne uchwyty do szyn foteli. Sam rozstaw srub montazowych foteli przednich jest identyczny w kazdym modelu E46.
Opublikowano
Trzeba zaznaczyc, ze mocowanie pasa bezpieczenstwa w QP jest inne. Pas w QP przymocowany jest z boku do karoserii na krotkiej poprzeczce. W sedan/touring pas ma mocowanie przy zewnetrznej szynie fotela, zatem chcac montowac fotele z QP trzeba wyposazyc sie w elementy montazowe z foteli sedanowych, do ktorych dokreca sie klamre pasa... lub dospawac uniwersalne uchwyty do szyn foteli. Sam rozstaw srub montazowych foteli przednich jest identyczny w kazdym modelu E46.

Byłem świadomy tego montażu pasów. Ogłoszenie dalej jest dostępne a fotele sprzedane :cry: A bym miał darmową przesyłkę ahhh.