Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Mam fabryczne radio buisness cd, niestety wymiana głośników nic nie daje znajomy wydał majątek i niestety efekt totalnie mierny gdyż radio samo w sobie to zło.

Do tego modelu brak dedykowanych zestawów które wyglądają jak fabryczne i pasują do deski, a nie chcę montować radia uniwersalnego gdyż nie tędy droga. Z kolei zestaw z navi kosztuje majątek. Pomyślałem o montażu innego modelu który dałoby się zaadaptować do ramki frontowej np coś takiego

http://www.e90post.com/forums/attachment.php?attachmentid=631242&d=1326574476

Ewentualnie jakie inne sugestie macie? Zależy mi po prostu na dobrym dźwięku bez dodatkowych wzmacniaczy i głośników niskotonowych. Obecnie zamiast basów jest dudnienie a zamiast średnich i wysokich tonów jest sieczkarnia.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No bez wzmacniacza, czy procesora dźwięku to raczej dużo nie ugrasz.

Miałem w poprzedniej zwykłego kaseciaka, zminiłem na CD53 - najlepsze co wychodziło i różnica była znaczna, ale w porównaniu do mojej obecnej, gdzie mam dodatkowy wzmacniacz fabryczny i suba to i tak słabizna była.