Skocz do zawartości

Problem z centralka gazu warjuje...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam taki problem jezdziłem dzisiaj wszystko w porzadku i po zatankowaniu gazu zaczeły sie warjacje... Na wskazniku gazu zaczoł skakac poziom z połowy na maksa . A realnie na butli była połowa gazu. przycisk od gazu jak chciałem przełaczyc na benzyne z 4 kropek gazu niby pełnej butli a realnie było pół . ponacisnieciu nie wyłaczał gazu tylko robił ze po na cisnieciu robiło sie połowa zbiornika a gazu nie rozłaczało . Po ZGASZENIU podobnie dopiero po dwukrotynym restarcie rozłaczało ze kropka mryga na benzynie . I najdziwniejsza sprawa jest to ze silnik zaczoł kulec na wolnych obrotach. Dziwna sprawa. Moze ktos miał podobnie? sekwencja stag 300 plus...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

1. Przeczytaj regulamin, bo zaraz temat będzie zamknięty.

2. Stag tak ma, że przekłamuje poziom gazu. Czasem po zatankowaniu mam na czerwonym nadal, a po paru minutach 4 kreski.

3. Może sterownik pada, albo połączenie kabli do sterownika jest słabe. Pojedź do ogarniętego gaziarza to Ci wszystko powie i naprawi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.