Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

było gdzieś już wcześniej o tym

zakupiłem lampy od kolegi Rivasi i dość mocno świecą na biało, na pewno lepiej niż te seryjne

dlatego w dni nazwijmy to normalne i pochmurne jeżdże na samych ringach i dają rade

ale jak świeci słońce to nie ma cudów trzeba na ksenonach

mają inną konstrukcję niż w polifcie i w słoneczny dzień nie da rady na samych ringach

kilkanaście razy policję mijałem i ani razu mnie nie zatrzymali więc chyba źle nie świecą

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

zakupiłem lampy od kolegi Rivasi i dość mocno świecą na biało, na pewno lepiej niż te seryjne

dlatego w dni nazwijmy to normalne i pochmurne jeżdże na samych ringach i dają rade

mają inną konstrukcję niż w polifcie i w słoneczny dzień nie da rady na samych ringach

kilkanaście razy policję mijałem i ani razu mnie nie zatrzymali więc chyba źle nie świecą

Ok. Czyli bez zmian w tym temacie. :) Myślałem, że jakiś custom się tu zadział i światłowody masz wymienione.
Opublikowano

w ringach sa sadze najlepsze ledy do pre liftu firmy weiss.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Galeria do zamknięcia

335d zmieniło właściciela....

z żalem ją sprzedałem i życzę obecnemu właścicielowi (osoba z forum) żeby dało mu tyle fajnych chwil ile mi albo jeszcze więcej

myślę że będzie jej u niego dobrze, muszę przyznać że przykre są takie rozstania i żadnego auta nie darzyłem dotychczas takim sentymentem

następnym autem będzie 335d LCI albo m3 e92, ale niestety jeszcze nie teraz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.