Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Problem rozwiazany 3 egr wkońcu sprawny aż chce sie słuchac silnika dziwi mnie tylko to ze mówią jak sie odłączy egr to zadnych zmian nawet w pracy silnika chodzi o dzwięk. Teraz u mnie wszystko działa przy okazji elektrozaworki przeczyszczone przewody podcisnienia zmienione pompa vacum sprawdzona bo kupiłem vacumetri tak dla potomnych bezposrednio z pompy jest ok1bara Jazda też bez zmian zadnych dymków bąków ciągnie równo nie macie pojecia jaki jestem SZCZESLIWY Dzieki za porady pozdrawiam

to jaka była przyczyna ? jak to naprawiłeś ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Problem rozwiazany 3 egr wkońcu sprawny

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
dziwi mnie tylko to ze mówią jak sie odłączy egr to zadnych zmian nawet w pracy silnika chodzi o dzwięk.
nie ma sie co dziwić, pisza to deb ile ktorzy nie znają podstaw dzialania egr, nie kumaja po co on jest, co zmienia, co daje, co zabiera, itp

to ze polak lubi wysuwac swoje teorie to cecha narodowa

egr w dieslu bmw szczegolnie poliftowym ma duzo wiecej do zrobienia niz tylko zmiękczyć jego pracę, wszystko było wałkowane/opisywane setki razy

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg