Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-318-ci-klimatronik-bmw-motorsport-ID6yc5an.html#d37e1a0bed

VIN long WBABL31060JP58688

Type code BL31

Type 318CI (EUR)

Dev. series E46 (2)

Line 3

Body type COUPE

Steering LL

Door count 2

Engine M43/TU

Cubical capacity 1.90

Power 87

Transmision HECK

Gearbox MECH

Colour COSMOSSCHWARZ METALLIC (303)

Upholstery STOFF FLACHGEWEBE LEINEN/ANTHRAZIT (E4AT)

Prod. date 2000-05-12

Order options

No. Description

256 SPORT-/MF-STEERING WHEEL/CRUISE CONTROL

320 MODEL DESIGNATION, DELETION

428 WARNING TRIANGLE

431 INTERIOR RR VW MIRROR W AUT ANTI-D

473 ARMREST, FRONT

481 SPORT SEATS F DRIVER/FRONT PASSENGER

494 SEAT HEATING F DRIVER/FRONT PASSENGER

508 PARK DISTANCE CONTROL (PDC)

520 FOGLIGHTS

534 AUTOMATIC AIR CONDITIONING

550 ON-BOARD COMPUTER

661 RADIO BMW BUSINESS

672 CD CHANGER BMW FOR 6 CDS

785 WHITE DIRECTION INDICATOR LIGHTS

801 GERMANY VERSION

863 EUROPE/DEALER DIRECTORY

879 GERMAN / ON-BOARD DOCUMENTATION

915 NO OUTER SKIN PROTECTION

Series options

No. Description

226 SPORTS SUSPENSION SETTINGS

548 SPEEDOMETER WITH KILOMETER READING

Autko od mirasa, wy plakowane wszystko że świeci sie jak psu jajca .Czy wszystko zgadza sie czy było coś dłubane? Druga sprawa to m43tub19 więc średnio..ale zajdz teraz w takich pieniądzach Coupe z m52 :(

Edytowane przez Tefugioss
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jakie auto? Ja tu nic nie widzę :wink:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Co do samego autka jestem po oględzinach.Silnik pracuje równo ale czasami zafaluje lekko nieznacznie lecz może to być pózniej problem jak objawy zaczną się pogłębiać, po odkręceniu korka oleju nie spada z obrotów lecz przysysa korek. Dobrze trzyma sie drogi... są luzy z tyłu na dyfrze lub półosiach. Auto obniżone więc wszystkie progi zwalniające będą wasze :D Sprzęgło na wykończeniu. Co do blacharki to nadkola malowane, maska byla robiona i jest szpachla na niej. Podłożnice całe lecz wydaje mi sie że zostały zmienione wraz z całe błotniki ponieważ z jednej strony jest inaczej spasowany niz z drugiej. Błotnik przedni ma lekko inny odcień niż reszta auta. Silnik cały wymyty. W środku dość ladnie wygląda... choć widać ze coś tutaj smierdzi :lol: kiera wyślizgana a mimo to niby ladnie wyglada..pewnie panowie handlarze jakoś ją odnowili. Dość spore luzy w skrzyni biegów. W opisie jest że autko jest bezwypadkowe więc od razu mówie - g**** prawda, była walona w przód i to mocno :mad2: .
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witamy wszystkich fanów marki BMW, opis auta "znawcy z forum" mocno odbiega od stanu rzeczywistego zapraszamy wszystkich chętnych na oględziny udostępniamy podnośnik a jeśli okaże się że coś jest nie tak zwracamy wszystkie poniesione koszty za przyjazd.

Pozdrawiamy Team kk.otomoto.pl

Opublikowano
Witamy wszystkich fanów marki BMW, opis auta "znawcy z forum" mocno odbiega od stanu rzeczywistego zapraszamy wszystkich chętnych na oględziny udostępniamy podnośnik a jeśli okaże się że coś jest nie tak zwracamy wszystkie poniesione koszty za przyjazd.

Pozdrawiamy Team kk.otomoto.pl

"Mocno odbiega" tzn. całkowicie czy tylko w znacznej części? W którym miejscu oglądający się minął ze stanem rzeczywistym ?

Opublikowano

Zatem szanowni sprzedawcy, zmiencie swój opis, bo na razie jedyne co NA PEWNO odbiega od realiów to rocznik zaznaczony w ogłoszeniu.

Nota bene, kierownica znajdująca sie w tym aucie nie byla juz montowana a w e46 w 2001 roku...

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano

Po czym wiem że była walona? Ano więc sie powtórzę, elementy są nierówno spasowane, miedzy błotnikiem prawym lub lewym a drzwiami(juz nie pamietam który) była szczelina w wielkości palca,z drugiej zaś strony znów inaczej, tak samo szyba przednia, żeby to było chociaż dobrze zrobione..a nie niechlujnie. Poza tym ta szpachla.. :duh: chyba mirasa coś boli bo auta nie może od pół roku sprzedać :lol: Nie wiem jak teraz auto wygląda bo być może coś skorygował. No ale skoro ja się nie znam to niech ktoś inny sobie je sprawdzi i sie wypowie.

Od siebie dodam tylko tyle, że jeszcze jak byłem sie pytać to mirasek do mnie zarzucił tekstem że będzie jutro moje pieniądze liczyć bo ją na pewno łyknę, a jak nie to sie w tydzień sprzeda :duh: .. a tu myk,chyba lekkie rozczarowanie :lol: Brać puki gorące, bo taka sztuka nigdy się nie powtórzy..szkoda że auto wisi już pół roku i sprzedać sie nie może. Poza tym nie widzicie że mirasek nas obraża? Pisząc "znawcy z forum" ?

Opublikowano
Znawcy z forum ustalili ostatnio, że 120d z tego komisu miała 150 tys przebiegu w pamięci. W sumie nie ma się czym podniecać to tylko 150 tys, kiedyś trafiłem na auto co miało 400 w pamięci.
Opublikowano

To do mirasa nie podobne. Przeca on miał same bezwypadki :)

Jak już Miras nie ma bez wypadków to nikt mieć nie będzie, świat schodzi na psy :mrgreen:

Mam fajny pomysł na rozwinięcie KK. :)