Skocz do zawartości

Czujniki abs Tył bmw e39 520i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi teraz też. Wykazuje błąd i wyskakuje od razu spowrotem nawet nie musze ruszyć autem.

Błąd prawy tył wyskakuje. Wygląda na sterownik bo błąd jest od razu po wykasowaniu

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Czujnik Boscha działa jednak prawidłowo ... Co się okazało , pojechałem na inny warsztat i wyskoczył błąd prawego przedniego czujnika ... także chyba czeka mnie kolejna wymiana nowego... Jak smigam sobie to raz jest błąd a raz jest ok . Przedmuchali wszystko a błąd dalej taki się pojawia ... także wymianka ;/
Opublikowano
Jeszcze jedno pytanie, jakiego koloru ma być wtyczka (chodzi mi o przód ) ponoć wtyczka niebieska to polifcie a przedlift to szara... Obecnie wtyczke mam białą , auto z 97r
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Śmiechem żartem dostałem czujnik Siemensa za 10 zł na szrocie ( szara wtyczka) , wstawiłem czujnik i latać można jak ta lala , przy wyciąganiu był problem , śruby zapieczone ze nie ma szans ich odkręcić , stary czujnik pokruszył się jak ciastko , w dodatku poprzedni właściciel wstawił czujnik z firmy leoni a sądziłem że może siedzi jeszcze oryginalny :mrgreen: