Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Chłopaki mam pytanie bo w X5 E70 2007r mam polskie menu ale nie mam płyty do navi i jak ściągnę DVD3 i nagram zgodnie z instrukcją to lektor w jakim języku będzie?
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam, podrzuci ktoś instrukcje jak wypalić płytkę i wgrać.

To jest chyba żart prawda ?Wiesz ile razy było to walkowane ??100 i więcej.....użyj szarych komórek i poszukaj

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
z zadnego z linkow nie moge pobrac map

Kolego....wszytko masz opisane.To nie forum komputerowe żeby uczyć Ciebie podstaw :duh: :duh: :duh: :duh: Ogarnij się i trochę inwencji wykaż :mad2: :mad2: :mad2:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Koleżanki i koledzy. Dochodzą mnie pytania właśnie o hasło do archiwum . Po konsultacji z użytkownikiem franiu-91 wyszło, że aby wypakować archiwum potrzeba Winrar wersja 5 w górę. Wtedy nie ma żadnego problemu.

A TERAZ CZEKAMY NA CCC PROFESSIONAL 2017

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A wzorem lat poprzednich nie będzie 2016v2?
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
Panowie mam do Was takie pytanko,przełożyłem navigację z bussinesa na professional,narazie niczego nie kodowałem,nie wiem czy dlatego nie działa mi zmieniarka i jak puszczę muzę przez aux to działają cicho tylko przednie lewe głośniki czy ktoś z was może mi powiedzieć czy to przez to że nie przekodowałem auta.Następną niejasnością jest to że navi przełożyłem z kombi a mam sedana i podczas cofania wyświetla mi się model kombi a nie sedan,czy jest możliwe aby to zmienić.Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuje.