Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie taki znowu skromny ten touring :lol: Ogólnie całość wygląda bardzo ciekawie i spójnie.

Dzięki! ;) Fakt że zrobił się trochę mniej skromny, nawet myślałem czy nie zmienić nazwy tematu, ale chyba sobie dam spokój.

Ja na twoim miejscu zostawiłbym czarne listwy w środku.

Na razie zdecydowanie zostają. Im dłużej na nie patrzę, tym bardziej mi się podoba, więc jest duża szansa, że zostaną na stałe.

Kolor lakieru wg mnie ma potencjał, trzeba go tylko wydobyć.

Jakieś wskazówki? Bo jeśli chodzi o:

Sugerowałbym zmienić zewnętrzne listwy na czarne

to raczej nie. Co innego jak by był m pakiet, ale ze zwykłymi zderzakami i czarnymi listwami wygląda po prostu jak przedlift. A m pakietu nie będę mu kładł, mimo że mi się podoba bardzo.

Felgi jak najbardziej, na następny sezon będą jakieś ciemniejsze, tak jak wcześniej wrzucałem.

Trochę nie leży mi środek. Ten budyń zbyt zlewa mi się z kolorem lakieru i wg mnie jest deko mdło.

Widziałem, że napisałeś, że szukałeś takiego środka, ale może powrót do ciemnego nie byłby zły?

Po takim czasie, jak go zdobyłem z takim trudem, to już nie będę zmieniał, chociaż był czas, że miałem ochotę na czarny ;)

Masz trochę racji, że średnio pasuje jasna skóra do srebrnego lakieru, ale tak już zostanie. Szczególnie, że jak w nim siedzę, to lakieru nie widzę ;)