Skocz do zawartości

Uszczelka miski olejowej 318i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam i znaleźć nie mogę uszczelkę miski olejowej do E46 318i 1.9 118 KM. Najlepiej żeby to było firmy ELRING lub VICTOR REINZ.

Gdyby ktoś znalazł na allegro lub w jakimś zaufanym sklepie internetowym to proszę o podesłanie adresu.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Tam ejst podany tylko numer seryjny ktrego ja nie znam, tak to nie wiadomo do jakiego modelu z kolei na allegro do diesli czy silników powyzej 2.0 jest dużo a do tego co ja mam nic.

Silnik M43B19

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Napisz wiadomość do sklepu, co potrzebujesz, jakie masz auto, najlepiej z vin i podadzą Ci odpowiednią część.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Tylko czy opłaca ci się taką uszczelkę z neta zamawiać? Mi na miejscu w małym sklepie znalazła i zamówiła dziewczyna uszczelkę w cenie niższej niż na allegro dokładnie tej samej firmy, nie licząc że musiał bym zapłacić za wysyłkę. Już powoli mijają czasy że wszystko trzeba z internetu zamawiać bo w sklepach drogo, warto zapytać. I do tego właśnie silnika co ty masz kupowałem, jak dobrze pamiętam za 46zł.
Opublikowano

W promieniu 40 km ze sklepów z częściami samochodowymi mam 2 autoryzowane punkty BOSCHa gdzie marża za tą samą część wynosi 60-80% lub więcej o czym kilka razy miałem okazję się przekonać. I żadnych innych więcej sklepów a jeździć do innych miast 2 razy bo zazwyczaj rzadko takie rzeczy mają na stanie mija sie z celem bo taniej zamówię przez internet.

Pamiętam gdy kiedyś do pewnego samochodu szukałem klocków hamulcowych na tył, pojechałem do nich to powiedzieli 140 zł, a takie same łącznie z przesyłką od tego samego producenta kupiłem przez internet za 90 zł. Od tego czasu części zamawiam tylko przez internet.

btw. jak myslicie czy to będzie pasowało:

?